Janner adatai

Rólam

Hobbik

Saját weboldalam

Facebook oldalam

Instagram oldalam

Mióta főzök

Már gyerekkoromban is főztem egyszerűbb ételeket. Nagyjából 10 éve az éhségen túl a főzés szeretete is motivál :)

A hely, ahol főzök

Pesten, Pakson és Karcagon is sok időt töltök, így 3 konyhában is gyakran tevékenykedem. Emellett imádok a szabadban sütni-főzni

Ars poetica a konyhában

Nincs olyan, hogy “túl sok fokhagyma”.

További cikkek

6 étel, amit soha ne egyél meg nyersen

Vannak olyan ételek, amelyeket inkább nyersen kéne fogyasztanunk, hogy a bennük lévő tápanyagok ne illanjanak el főzés közben (ilyen a brokkoli vagy a fokhagyma), azonban akadnak olyan ételek is, amelyeket pont, hogy csak hőkezelés után szabad megennünk. Mutatjuk, melyek ezek!