Maggi adatai

Rólam

Hobbik

Saját weboldalam

https://www.okoskonyha.hu/

Facebook oldalam

Instagram oldalam

Mióta főzök

A Maggi az elsők között jelent meg hazánkban konyhai termékeivel, és vált a főzni tanuló, főzni szerető és főzni tudók egyik kedvenc segítőjévé. Termékeink között mindenki megtalálhatja a számára legjobb, legpraktikusabb vagy épp a leggyorsabb segítséget. A leves- és ízesítőkockák a főzni tudók konyhai patikájának kiváló eleme a különböző ételízesítőkkel együtt, amellyel teljesebbé tudják varázsolni az általuk készített fogásokat. A Maggi alapok segítséget nyújtanak minden kezdő és gyakorlott sütni-főzni kedvelő számára, hogy változatos ételeket varázsoljanak az asztalra, vagy akár egy újfajta menüvel lepjék meg barátaikat és szeretteiket. A levesekkel akár ebédidőben, akár egy fárasztó nap után is gyorsan fel lehet töltődni, a bögrés levesek és tészták pedig új lendületet adhatnak a nap további részéhez.

A hely, ahol főzök

Budapesti központunkban minden nap azon dolgozunk, hogy olyan recepteket fejlesszünk, amelyek a hazai ízlésvilághoz illeszkednek. Az összetevők a természetes szárításnak köszönhetően képesek hosszú időn keresztül megőrizni eredeti ízüket és illatukat. Portfóliónk sokszínűségnek eredménye, hogy a kezdő fakanál forgatóktól kezdve a képzett konyhatündérekig velünk mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb segítséget a konyhában.

Ars poetica a konyhában

Az egészséges életmódhoz nélkülözhetetlen a jó étel, amely tápláló és megfelelő mennyiségben tartalmazza a szervezet számára fontos tápanyagokat. Ezek megfelelő beviteléhez elengedhetetlen a változatos étrend megtartása úgy, hogy gondosan odafigyelünk a só, cukor és zsiradék ajánlott mennyiségére. Receptjeink fejlesztésekor mi is az egészséges életmódot tartjuk szem előtt. A jó étel mindenekelőtt finom és ínycsiklandozó. Szeretjük, ha főzés közben a sokszínűség és egyediség is teret kap, ezért ételeinket szeretettel készítjük, amellyel családunkat, ismerőseinket, barátainkat és nem végső soron önmagunkat meglepjük. A Maggi segít abban, hogy könnyedén, mindig fenséges ételeket tehessünk asztalunkra, amelyek táplálóak és változatosak. (x)

További cikkek