#

MIRELITE

  • receptjei: 10
  • regisztrált: 2013.11.04

MIRELITE adatai

Mióta főzök

A MIRELITE márka története 1945-ig nyúlik vissza, amikor fagyasztója csak az elitnek volt. Nevét is innen kapta: Mezőgazdasági Ipari Részvénytársaság Elite Terméke. Gyermekkorunkból sokan emlékszünk még a márkától elválaszthatatlan kis eszkimóra is, aki a gurulós málna dobozán vagy a klasszikussá vált bélszínrolón védjegyként ügyelt a minőségre.

A hely, ahol főzök

Az évtizedek során a MIRELTE márka szinte minden háztartásba, étterembe és nagykonyhába eljutott, ezért is van az, hogy az emberek a mai napig tévesen mirelitnek hívnak mindent, ami gyorsfagyasztott. Legyen szó bármilyen konyháról, a MIRELITE otthon van, s a főzés igazi szerelmesei is tudják már, hogy az eszkimós az eredeti.

Ars poetica a konyhában

Könnyen, gyorsan egészségeset. A MIRELITE most megújulva kerül a konyhákba, megőrizve gyermekkorunk klasszikus ízeit, a nyári zöldségek és gyümölcsök értékeit. A gondosan előkészített, mélyfagyasztott zöldségekből, gyümölcsökből és félkész termékekből bárki könnyedén készíthet ízletes és egészséges ételeket. Erre garancia, hogy a MIRELITE által feldolgozott zöldségek és gyümölcsök a betakarítás után néhány órán belül lefagyasztásra kerülnek, így - a sokszor napokat vagy heteket utazó frissnek gondolt áruval szemben - beltartalmi értékük akár egy év múlva is megegyezik a frissen szüreteltével. A -41 fokon 5 perc alatt megfagyó zöldségek, gyümölcsök sejtjeinek kristályszerkezete nem roncsolja a sejtfalat, így a házilag fagyasztottal szemben, kiolvasztás után is szinte olyanok, mintha frissek lennének. (x)

További cikkek