Ötven éve főzök,már fiatal lányként is érdekeltek az alapanyagok és a belőlük készíthető ételek.
A hely, ahol főzök
Saját konyhámban főzök legszívesebben
Ars poetica a konyhában
A hagyományos magyar ételeket kedveli a családom,de a nemzetek konyhájából is készítek a mi ízlésvilágunknak megfelelő ételeket.
Mindenkit ösztönöznék a saját előállításra,az adalékmentes ételek készítésére friss,szezonális alapanyagokból.
A gyerekeinkkel akkor teszünk jót,ha magunk készítjük a reggelit,csomagoljuk a tízórait.
Felhőpuha habbal töltött, rétegzett és/vagy díszített süteményeket sorakoztatunk fel most előttetek, és előre is elnézést kérünk, mert egytől-egyig elképesztő guszták.
Egy villámgyors tészta mindig nagy áldás: ha sietünk, de mégis ennénk valami laktatót, jól jöhet egy ilyen recept. Ha pedig még ízélményt is kapunk közben, az további plusz pont!