Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Petra Sertéshús alapanyag

tápanyagtartalom-megoszlás

TOP ásványi anyagok

Kálium
Foszfor
Nátrium
Magnézium

TOP Vitaminok

B3 B5 B6 B1

tápanyagtartalom / 100 g *

fehérje

Összesen:
21.34 g

zsír

Összesen:
8.3 g
Telített zsírsav:
1.6 g
Egyszeresen telítetlen zsírsav:
1.9 g
Többszörösen telítetlen zsírsav:
0.7 g
Koleszterin:
64 mg

ásványi anyagok

Összesen:
0.7 g
Kalcium:
7 mg
Vas:
0.5 mg
Magnézium:
24 mg
Foszfor:
216 mg
Kálium:
358 mg
Nátrium:
47 mg
Cink:
1.7 mg
Réz:
0.06 mg
Mangán:
0.01 mg
Szelén:
26.5 µg

víz

Összesen:
70.1 g

vitaminok

Összesen:
7.7 mg
Tiamin - B1 vitamin:
0.4 mg
Riboflavin - B2 vitamin:
0.2 mg
Niacin - B3 vitamin:
5.6 mg
Pantoténsav - B5 vitamin:
0.7 mg
B6 vitamin:
0.7 mg
B12 Vitamin:
0.5 µg
A vitamin (RAE):
2 µg
E vitamin:
0.1 mg
D vitamin:
0.5 µg
alapanyag kategóriák

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

szilvi26
szilvi26 Thu, 2010-07-15 10:21

Sziasztok!!
Az lenne a kérdésem ,hogy hogy tudok a hűtőbe tenni alapanyagokat.Valamit szeretnék sütni és főzni ,de tanácstalan vagyok.
Köszönöm.