r
Nosalty Logó

Mediterrán paradicsomleves tagliatelle nidivel parmezánnal

cukormentes laktózmentes glutént tartalmaz tejmentes tojásmentes
Hobbychef
Mediterrán paradicsomleves tagliatelle nidivel parmezánnal
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 5% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 2% Zsír
Összesen 270 kcal
  • 5% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 2% Zsír
Összesen 1082 kcal
  • 5% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 2% Zsír
Összesen 67 kcal
  • 5% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 2% Zsír
  • 74% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Likopin
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    13 g

Zsír

  • Összesen
    4.2 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    9 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1221.9 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    30 mg
  • Kálcium
    212 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    65 mg
  • Foszfor
    234 mg
  • Nátrium
    675 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    44.6 g
  • Cukor
    10 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    180.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    141 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    42 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    214 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    129 micro
  • Kolin:
    36 mg
  • Retinol - A vitamin:
    25 micro
  • α-karotin
    69 micro
  • β-karotin
    1360 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    17107 micro
  • Lut-zea
    755 micro
Összesen 270 kcal
  • 5% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 2% Zsír
  • 74% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Likopin
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    52 g

Zsír

  • Összesen
    16.9 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    34 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4887.7 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    119 mg
  • Kálcium
    849 mg
  • Vas
    16 mg
  • Magnézium
    259 mg
  • Foszfor
    934 mg
  • Nátrium
    2700 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    178.3 g
  • Cukor
    41 mg
  • Élelmi rost
    21 mg

VÍZ

  • Összesen
    721.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    566 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    12 mg
  • C vitamin:
    168 mg
  • D vitamin:
    10 micro
  • K vitamin:
    854 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    20 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    514 micro
  • Kolin:
    144 mg
  • Retinol - A vitamin:
    101 micro
  • α-karotin
    275 micro
  • β-karotin
    5442 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    68427 micro
  • Lut-zea
    3021 micro
Összesen 1082 kcal
  • 5% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 2% Zsír
  • 74% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Likopin
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    3.3 g

Zsír

  • Összesen
    1.1 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    0 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    2 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    306.2 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    7 mg
  • Kálcium
    53 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    16 mg
  • Foszfor
    59 mg
  • Nátrium
    169 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    11.2 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    45.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    35 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    11 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    54 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    32 micro
  • Kolin:
    9 mg
  • Retinol - A vitamin:
    6 micro
  • α-karotin
    17 micro
  • β-karotin
    341 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    4287 micro
  • Lut-zea
    189 micro
Összesen 67 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A fazékban lévő főzőléhez hozzákeverjük a paradicsomsűrítményt, majd hozzáadjuk a darabolt paradicsomot és paprikát, fűszerezzük.
  2. Lereszeljük a sajtot.
  3. Amikor felforrt a leves, beletesszük a tésztát, s a durván aprított petrezselymet. Időnként megkeverjük, hogy ne ragadjon oda a tészta. 8 perc után elzárjuk a tűzhelyet.
  4. Tálaláskor merünk a levesből, szórunk rá sajtot, díszítjük chilivel és petrezselyemmel.
  • Receptkönyvben: 48
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 2
  • Össznézettség: 4226
  • Feltöltés dátuma: 2016. március 11.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
Hobbychef 738 recept

A csülök főzőleve várakozott felhasználásra, ez az olasz ízvilágú, kellemesen csípős leves lett belőle. Szerettem volna friss bazsalikomot is tenni bele, de sajnos a gondos locsolás ellenére is lelombozódott.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így lesz olyan finom a francia hagymaleves, mint az étteremben

A legtöbben azért szeretnek étterembe járni, mert valljuk be, akadnak olyan klasszikus ételek, amelyek egyszerűen finomabbak, ha egy vendéglátóhely konyháján készítik el őket. Ha valaha is ettél már hagyományos francia hagymalevest étteremben, akkor biztosan téged is megbabonázott a forró, karamellizált hagymákkal teli és olvasztott sajttal csábító leves. Szerencsére otthon is elkészítheted ezt a fantasztikus fogást. Mai Napi Tippünkből kiderül, miként!