IKEA adatai

Rólam

Hobbik

Saját weboldalam

Facebook oldalam

Instagram oldalam

Mióta főzök

Az IKEA filozófiája szebb hétköznapokat teremteni az emberek többsége számára. Azért, hogy az áruházakba betérő vásárlók az inspirációk és lakberendezési megoldások között keresgélve megpihenhessenek, számos olyan ételkülönlegességgel készülünk, mint például a húsgolyó, ami mára összeforrt az IKEA nevével. A finom fogások ugyanis hozzájárulnak a tökéletes lakberendezési tárgyak megtalálásához. A Svéd Finomságok Boltjában olyan svéd ételkülönlegességeket kínálunk, amelyeket otthon bárki elkészíthet, és így játszi könnyedséggel varázsolhat skandináv hangulatot az étkezőasztalra.

A hely, ahol főzök

Legyen szó sütésről vagy főzésről, szeretnénk, hogy az a legegyszerűbb és egyben a legélvezetesebb legyen. Konyha, kert, erkély, terasz? Bárhol, bármit, bármikor… a lényeg, hogy közösen fogyasszuk el az ínycsiklandó fogásokat. Az IKEA-nál idén is minden az étkezések körül forog.

Ars poetica a konyhában

Megpirult? Leragadt vagy épp nem tökéletes? Semmi baj! Hidd el, az étel attól lesz különleges, hogy Te készíted! Ints búcsút az elvárásoknak, és legyél önmagad a konyhádban is! (x)

További cikkek