r
Nosalty Logó

Paprikás krumpli mahut konyhájából

cukormentes laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
mahut
Paprikás krumpli mahut konyhájából
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 3% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 571 kcal
  • 3% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 1712 kcal
  • 3% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 76 kcal
  • 3% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 84% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Vas

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    20.9 g

Zsír

  • Összesen
    32.1 g
  • Telített zsírsav
    13 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    5 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1465.1 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    1 mg
  • Kálcium
    55 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    71 mg
  • Foszfor
    171 mg
  • Nátrium
    1163 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    50.9 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    530.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    22 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    61 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    9 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    56 micro
  • Kolin:
    40 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    54 micro
  • β-karotin
    243 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    1372 micro
  • Lut-zea
    90 micro
Összesen 571 kcal
  • 3% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 84% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Vas

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    62.6 g

Zsír

  • Összesen
    96.2 g
  • Telített zsírsav
    38 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    14 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4395.3 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    4 mg
  • Kálcium
    165 mg
  • Vas
    7 mg
  • Magnézium
    213 mg
  • Foszfor
    513 mg
  • Nátrium
    3488 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    152.7 g
  • Cukor
    17 mg
  • Élelmi rost
    20 mg

VÍZ

  • Összesen
    1590.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    67 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    182 mg
  • D vitamin:
    15 micro
  • K vitamin:
    28 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    9 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    168 micro
  • Kolin:
    119 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    162 micro
  • β-karotin
    728 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    4117 micro
  • Lut-zea
    271 micro
Összesen 1712 kcal
  • 3% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 84% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Vas

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    2.8 g

Zsír

  • Összesen
    4.3 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    0 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    1 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    194.9 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    0 mg
  • Kálcium
    7 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    9 mg
  • Foszfor
    23 mg
  • Nátrium
    155 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    6.8 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    70.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    3 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    8 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    7 micro
  • Kolin:
    5 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    7 micro
  • β-karotin
    32 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    183 micro
  • Lut-zea
    12 micro
Összesen 76 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A kolbászról lehúzzuk a héját, majd felkarikázzuk. A hagymákat apró kockákra vágjuk. A kolbászt közepes fokozaton elkezdjük sütni 1 evőkanál sertészsíron (vagy olajon), amikor elkezdi engedni a zsírját, a hagymát is hozzátesszük.
  2. A krumplit megpucoljuk és felvágjuk. Amikor a hagyma kezd pirulni, a krumplit hozzáadjuk. Sózzuk, borsozzuk, és teszünk rá pirospaprikát bőven, majd felöntjük annyi vízzel, hogy épphogy ellepje.
  3. Teszünk hozzá egy egész paradicsomot egyben, majd lefedjük. Amikor a krumpli kezd puhulni, levesszük a fedőt, hogy ne legyen rajta majd annyi lé.
  4. Ha a krumpli megpuhult, kivesszük a paradicsomot.
  • Elkészítettem: 10 alkalommal
  • Receptkönyvben: 51
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 2
  • Össznézettség: 2854
  • Feltöltés dátuma: 2019. április 18.

Ajánló

Gulyáskrémmel vagy pirosarannyal még ízesebbé lehet tenni.  Sült virslivel, csemegeuborkával és pirítóssal az igazi. 

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Elkészítése gyors és egyszerű, elrontani nem lehet.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk