könnyű, egyszerű receptek

beállítások törlése
alapanyag
választott alapanyag:
    választott alapanyag:
      szakács
      szakácsok:

        Legfrissebb cikkek

        Csokikrém elegánsan
        Csokikrém elegánsan
        Mindannyian ettünk már bonbont, de csokitortát biztosan. Ez jó eséllyel azt jelenti, hogy kóstoltunk már ganache-t is!
        Crème brulée a régi magyaroktól?
        Crème brulée a régi magyaroktól?
        Nem viccelünk, Czifray 1829-es, gazdasszonyoknak szóló szakácskönyvében szerepel a crème brulée receptje. Muszáj volt elkészítenünk.  
        Vöröslencse - a fehérjebomba
        Vöröslencse - a fehérjebomba
        Hazánkban is kezd egyre népszerűbbé válni a hagyományos barnalencse narancsszínű testvére, a vöröslencse. Nézzük, miért is érdemes fogyasztani!
        Simple alkalmazással egyszerűbb az élet!
        Simple alkalmazással egyszerűbb az élet!
        Utálod, ha hiába integetsz, észre sem vesz a pincér? Nem szereted kimatekozni a borravalót? Többek között ezeknek a problémáknak is búcsút inthetsz!