Petra Padlizsán alapanyag

tápanyagtartalom-megoszlás

TOP ásványi anyagok

Kálium
Foszfor
Magnézium
Kalcium

TOP Vitaminok

C B3 E B5

tápanyagtartalom / 100 g *

fehérje

Összesen:
0.98 g

zsír

Összesen:
0.2 g
Telített zsírsav:
0.03 g
Egyszeresen telítetlen zsírsav:
0.02 g
Többszörösen telítetlen zsírsav:
0.08 g

ásványi anyagok

Összesen:
0.3 g
Kalcium:
9 mg
Vas:
0.2 mg
Magnézium:
14 mg
Foszfor:
24 mg
Kálium:
229 mg
Nátrium:
2 mg
Cink:
0.2 mg
Réz:
0.08 mg
Mangán:
0.2 mg
Szelén:
0.3 µg

szénhidrát

Összesen:
5.88 g
Összes cukor:
3.5 g
Élelmi rost :
3 g

víz

Összesen:
92.3 g

vitaminok

Összesen:
3.6 mg
C vitamin:
2.2 mg
Tiamin - B1 vitamin:
0.04 mg
Riboflavin - B2 vitamin:
0.04 mg
Niacin - B3 vitamin:
0.6 mg
Pantoténsav - B5 vitamin:
0.3 mg
B6 vitamin:
0.08 mg
Összes folát:
22 µg
A vitamin (RAE):
1 µg
E vitamin:
0.3 mg
K vitamin:
3.5 µg
alapanyag kategóriák

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Genda Attila
Bloemcake / Genda Attila sze, 2010-11-03 19:48

Remek receptes oldal.
Gratulálok!
A minőségi alapanyag beszerzése érdekében tekintsék meg Padlizsán Kertészetünk honlapját.

Keirah
Bloemcake / Keirah sze, 2009-12-09 01:10

Vásárlásnál arra is figyeljünk, hogy a padlizsán kocsánya szép zöld legyen, ne szürkés, mert akkor már öreg, és keserű lehet.