r
Nosalty Logó

Utolsó perces poharas desszert

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
VintageUnikornis
Utolsó perces poharas desszert
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 5% Fehérje
  • 26% Szénhidrát
  • 18% Zsír
Összesen 1112 kcal
  • 5% Fehérje
  • 26% Szénhidrát
  • 18% Zsír
Összesen 3335 kcal
  • 5% Fehérje
  • 26% Szénhidrát
  • 18% Zsír
Összesen 196 kcal
  • 5% Fehérje
  • 26% Szénhidrát
  • 18% Zsír
  • 50% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    19.3 g

Zsír

  • Összesen
    72.8 g
  • Telített zsírsav
    43 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    3 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    860.1 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    12 mg
  • Kálcium
    110 mg
  • Vas
    10 mg
  • Magnézium
    196 mg
  • Foszfor
    423 mg
  • Nátrium
    100 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    104.7 g
  • Cukor
    38 mg
  • Élelmi rost
    9 mg

VÍZ

  • Összesen
    200.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    8 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    43 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    68 micro
  • Kolin:
    39 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    10 micro
  • β-karotin
    59 micro
  • β-crypt
    81 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    161 micro
Összesen 1112 kcal
  • 5% Fehérje
  • 26% Szénhidrát
  • 18% Zsír
  • 50% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    57.8 g

Zsír

  • Összesen
    218.4 g
  • Telített zsírsav
    128 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    21 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    17 g
  • Koleszterin
    8 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2580.4 g
  • Cink
    10 mg
  • Szelén
    37 mg
  • Kálcium
    331 mg
  • Vas
    31 mg
  • Magnézium
    589 mg
  • Foszfor
    1270 mg
  • Nátrium
    300 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    10 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    314 g
  • Cukor
    113 mg
  • Élelmi rost
    27 mg

VÍZ

  • Összesen
    600.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    25 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    129 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    11 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    6 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    204 micro
  • Kolin:
    117 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    30 micro
  • β-karotin
    177 micro
  • β-crypt
    244 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    482 micro
Összesen 3335 kcal
  • 5% Fehérje
  • 26% Szénhidrát
  • 18% Zsír
  • 50% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    3.4 g

Zsír

  • Összesen
    12.9 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    152.1 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    2 mg
  • Kálcium
    19 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    35 mg
  • Foszfor
    75 mg
  • Nátrium
    18 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    18.5 g
  • Cukor
    7 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    35.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    8 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    12 micro
  • Kolin:
    7 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    10 micro
  • β-crypt
    14 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    28 micro
Összesen 196 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Egy tasak pudingot a szokott módon megfőzünk, majd hagyjuk majdnem teljesen kihűlni.
  2. A zabpelyhet a választott édesítővel, a durvára vágott vagy darált dióval, egy citrom reszelt héjával és a mézeskalács fűszerkeverékkel előremelegített serpenyőben megpirítjuk.
  3. Az étcsokoládét megolvasztjuk, levesszük a tűzről, és elkeverjük benne a kókuszkrémet vagy tejszínt. Pár percre vissza tesszük a gőz fölé, és összemelegítjük.
  4. Behűtött poharakban/edényekben rétegezzük a hozzávalóinkat, tetszőleges sorrendben és arányban.
  • Elkészítettem: 3 alkalommal
  • Receptkönyvben: 87
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 5
  • Össznézettség: 21827
  • Feltöltés dátuma: 2014. december 29.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Utolsó perces poharas desszert
VintageUnikornis 12 recept

Bármilyen alkalomra is legyen szó, a nagy étkezések után gyakran mostoha szerepbe kerül a nehéz munkával összeállított desszert. A munka redukálása, de az ízélmény megtartása mellett, a poharas desszertek a gyomornak is könnyedséget jelentenek. A recept végtelen variációban elkészíthető ízlés szerint. A képen látható módon a kekszet kicserélhetjük megmaradt, felkockázott piskótára, muffinokra vagy mikrós sütire, így még több izgalmat vihetünk az édességbe. Megszórhatjuk csokoládécseppekkel, durvára vágott magvakkal, vagy gyümölcs díszekkel (akárcsak a kis alma csillagok).

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így lesz olyan finom a francia hagymaleves, mint az étteremben

A legtöbben azért szeretnek étterembe járni, mert valljuk be, akadnak olyan klasszikus ételek, amelyek egyszerűen finomabbak, ha egy vendéglátóhely konyháján készítik el őket. Ha valaha is ettél már hagyományos francia hagymalevest étteremben, akkor biztosan téged is megbabonázott a forró, karamellizált hagymákkal teli és olvasztott sajttal csábító leves. Szerencsére otthon is elkészítheted ezt a fantasztikus fogást. Mai Napi Tippünkből kiderül, miként!