r
Nosalty Logó

Hideg hústál Helga konyhájából

cukormentes laktózmentes glutént tartalmaz tejmentes tojást tartalmaz
Helga1
Hideg hústál Helga konyhájából
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
hidegkonyha
  • 14% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 12% Zsír

A kolbászos tekercshez

A fasírozotthoz

A csirkemellhez

Összesen 615 kcal
  • 14% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 12% Zsír

A kolbászos tekercshez

A fasírozotthoz

A csirkemellhez

Összesen 7381 kcal
  • 14% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 12% Zsír

A kolbászos tekercshez

A fasírozotthoz

A csirkemellhez

Összesen 170 kcal
  • 14% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 69% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    47.8 g

Zsír

  • Összesen
    38.9 g
  • Telített zsírsav
    13 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    14 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    263 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1533.2 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    59 mg
  • Kálcium
    91 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    60 mg
  • Foszfor
    517 mg
  • Nátrium
    800 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    16.2 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    233.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    101 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    70 mg
  • D vitamin:
    58 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    13 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    53 micro
  • Kolin:
    246 mg
  • Retinol - A vitamin:
    72 micro
  • α-karotin
    6 micro
  • β-karotin
    311 micro
  • β-crypt
    81 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    260 micro
Összesen 615 kcal
  • 14% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 69% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    574.1 g

Zsír

  • Összesen
    466.4 g
  • Telített zsírsav
    157 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    169 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    73 g
  • Koleszterin
    3161 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    18397.8 g
  • Cink
    42 mg
  • Szelén
    706 mg
  • Kálcium
    1088 mg
  • Vas
    33 mg
  • Magnézium
    723 mg
  • Foszfor
    6204 mg
  • Nátrium
    9595 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    194.5 g
  • Cukor
    33 mg
  • Élelmi rost
    25 mg

VÍZ

  • Összesen
    2803.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1216 micro
  • B6 vitamin:
    15 mg
  • B12 Vitamin:
    13 micro
  • E vitamin:
    17 mg
  • C vitamin:
    841 mg
  • D vitamin:
    694 micro
  • K vitamin:
    33 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    11 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    9 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    159 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    632 micro
  • Kolin:
    2955 mg
  • Retinol - A vitamin:
    862 micro
  • α-karotin
    77 micro
  • β-karotin
    3735 micro
  • β-crypt
    977 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    3120 micro
Összesen 7381 kcal
  • 14% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 69% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    13.3 g

Zsír

  • Összesen
    10.8 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    73 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    427.2 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    16 mg
  • Kálcium
    25 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    17 mg
  • Foszfor
    144 mg
  • Nátrium
    223 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    4.5 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    65.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    28 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    20 mg
  • D vitamin:
    16 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    15 micro
  • Kolin:
    69 mg
  • Retinol - A vitamin:
    20 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    87 micro
  • β-crypt
    23 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    72 micro
Összesen 170 kcal

Hozzávalók

A kolbászos tekercshez

A fasírozotthoz

A csirkemellhez

Elkészítés

A kolbászos tekercshez

  1. A kolbászos fasírthoz a zsemléket vízbe áztatjuk, kinyomjuk és a hozzávalókból összeállítjuk a fasírozott masszát. Egy fóliára fektetjük keresztbe a bacon szalonna felét, rákenjük a masszát, majd rá a szalonna másik felét. Egy szál kolbászra feltekerjük a fólia segítségével, amiben aztán meg is sütjük a húsunkat.
  2. A fasírthoz a zsemléket vízbe áztatjuk, kinyomkodjuk, összekeverjük a hozzávalókat. Kizsírozott tepsiben fedő alatt megsütjük.
  3. A csirkemelltekercshez a tojásokbólkevés só hozzáadásával félkeményrántottát készítünk. Fóliára fektetjük a bacon szalonna felét, rátesszük a csirkemell szeleteket, rá a szalonna másik felét. Ráhalmozzuk az egyék felére a rántottát, megszórjuk a kockákra vágott paprikával, darabolt snidlinggel és feltekerjük a fólia segítségével, amiben meg is sütjük.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés ideje: 120 perc
  • Elkészítettem: 30 alkalommal
  • Receptkönyvben: 386
  • Tegnapi nézettség: 2
  • 7 napos nézettség: 14
  • Össznézettség: 67497
  • Feltöltés dátuma: 2013. március 03.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Ezt a húsos tálat is a hidegkonyhai készítményeim mellé ajánlom. Szintén nagyon finom melegen is, körettel főételként.

Hozzávalók

A kolbászos tekercshez

A fasírozotthoz

A csirkemellhez

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így lesz olyan finom a francia hagymaleves, mint az étteremben

A legtöbben azért szeretnek étterembe járni, mert valljuk be, akadnak olyan klasszikus ételek, amelyek egyszerűen finomabbak, ha egy vendéglátóhely konyháján készítik el őket. Ha valaha is ettél már hagyományos francia hagymalevest étteremben, akkor biztosan téged is megbabonázott a forró, karamellizált hagymákkal teli és olvasztott sajttal csábító leves. Szerencsére otthon is elkészítheted ezt a fantasztikus fogást. Mai Napi Tippünkből kiderül, miként!