6 főre
-
880 kcal
-
1470 kcal
Hagyományos méteres kalács
-
994 kcal
Az eredeti erdélyi töltött káposzta
-
955 kcal
Házias székelykáposzta
-
319 kcal
Fokhagymakrémleves sajtos pirítóssal
-
389 kcal
Szegedi halászlé filézett halakból
-
751 kcal
Eredeti lasagne al forno
-
505 kcal
Hagyományos babgulyás
-
1360 kcal
Diós és mákos bejgli élesztős tésztából
-
211 kcal
Legegyszerűbb vegán sütőtökkrémleves
-
1030 kcal
Hólabda, a krémes kozák kucsma
-
445 kcal
Karácsonyi kocsonya
-
-
803 kcal
Az örök klasszikus Fanta-szelet
-
523 kcal
Maradékmentő kókuszgolyó
-
-
333 kcal
Olaszos rakott burgonya
-
-
182 kcal
Vörösborral párolt lilakáposzta
-
985 kcal
Hajtogatott töpörtyűs pogácsa
-
201 kcal
Legegyszerűbb padlizsánkrém
További cikkek
Már-már aranyárban mérik a magyarok kedvenc ropogtatnivalóját
A dióról köztudott, hogy rendkívül egészséges, ezért ajánlott akár napi rendszerességgel fogyasztani belőle. Lassan azonban aranyárban mérik a magyarok kedvenc ropogtatnivalóját, amiből idén rekord alacsony mennyiség termett hazánkban.
Nem a tojás és a szalonna tehet a magas koleszterinről:...
A magas koleszterinszintet nem a zsíros ételek okozzák, annak ellenére, hogy nagyon sokak fejében ez a tévhit él. Táplálkozási szakértő osztja meg gondolatait a magas koleszterinszint okairól.
Vigyázat: listeria jelenléte miatt népszerű termékét visszahívja a Lidl
A Lidl Magyarország Kft. a Nemzeti Kereskedelmi és Fogyasztóvédelmi Hatósággal együttműködve elővigyázatosságból visszahívta egy népszerű termékét a boltok polcairól.
Top Receptek
Klasszikus töltött káposzta
A kolozsvári töltött káposzta nem csak karácsonykor esik ám jól...
Párolt lila káposzta
A párolt lila káposzta remek kísérője a különféle sült húsoknak, például a kacsa elképzelhetetlen nélküle. Ezzel a recepttel könnyedén elkészítheted Te is otthon, bár tény, hogy ...
Ropogós, omlós, sült kacsacomb - Vicikótól
Nálunk minden Karácsonykor ez a menü. Nagyon szeretjük a kacsát. Addig-addig kísérleteztem a sütéssel, míg rájöttem erre a módszerre. Ahogy írtam a receptben, teljesen kisül a ...