Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Milánói spagetti Jahmaica konyhájából

Milánói spagetti Jahmaica konyhájából
Milánói spagetti Jahmaica konyhájából
30 perc / előkészület: 5 perc főzés: 25 perc
receptkönyvben hozzászólások (7)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egyszerű és finom olaszos tésztaétel!

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Olajban megpirítjuk a kockára vágott párizsit és a gombát, legjobb wokban vagy mélyebb teflonban.
  2. Megszórjuk fűszerpaprikával, fűszerezzük, majd hozzáadjuk a sűrített paradicsomkonzervet és kb. 1 dl vizet, szükség szerint. Kis cukorral lágyítjuk a paradicsom savanyú ízét.
  3. Közben lobogva forró vízben kifőzzük a spagetti tésztát, és a szószhoz szedjük, közvetlen a főzővízből, ez által még szaftosabb lesz a tésztánk.
  4. Tányérra szedjük, sajtot reszelünk a tetejére.
  • költség: 1000 Ft
  • elkészítettem: 6 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 12 841
elküldve: 1
receptkönyvben: 122
elkészítve: 10/14
Facebookon megjelent: -

szakács

Jahmaica

Mióta szakács: 2013.02.19.
14 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
szakács elkészítette: sokszor készített receptek
kategória: tészta
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

milánói makaróni, milánói felvágottal, paradicsomos gombás tészta milánói módra

Hozzászólások (7)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

877
spagetti tészta 50 dkg
párizsi 40 dkg
gombakonzerv 1 db
sűrített paradicsom 140 g
fűszerpaprika 0 ízlés szerint
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
oregánó 0 ízlés szerint
bazsalikom 0 ízlés szerint
kakukkfű 0 ízlés szerint
cukor 1 teáskanál
víz 1 dl
sajt 10 dkg