r
Nosalty Logó

Omlett 7. -sajtos-tejfölös

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Omlett 7. -sajtos-tejfölös
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 14% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 19% Zsír

Az omletthez

A sütéshez

A töltelékhez

Összesen 508 kcal
  • 14% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 19% Zsír

Az omletthez

A sütéshez

A töltelékhez

Összesen 508 kcal
  • 14% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 19% Zsír

Az omletthez

A sütéshez

A töltelékhez

Összesen 221 kcal
  • 14% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 19% Zsír
  • 59% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    26.7 g

Zsír

  • Összesen
    38.4 g
  • Telített zsírsav
    15 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    12 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    433 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1537.7 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    41 mg
  • Kálcium
    425 mg
  • Vas
    33 mg
  • Magnézium
    48 mg
  • Foszfor
    447 mg
  • Nátrium
    540 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    14.5 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    117.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    337 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    90 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    5 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    23 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    60 micro
  • Kolin:
    302 mg
  • Retinol - A vitamin:
    336 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    23 micro
  • β-crypt
    10 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    526 micro
Összesen 508 kcal
  • 14% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 19% Zsír
  • 59% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    26.7 g

Zsír

  • Összesen
    38.4 g
  • Telített zsírsav
    15 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    12 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    433 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1537.7 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    41 mg
  • Kálcium
    425 mg
  • Vas
    33 mg
  • Magnézium
    48 mg
  • Foszfor
    447 mg
  • Nátrium
    540 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    14.5 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    117.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    337 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    90 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    5 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    23 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    60 micro
  • Kolin:
    302 mg
  • Retinol - A vitamin:
    336 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    23 micro
  • β-crypt
    10 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    526 micro
Összesen 508 kcal
  • 14% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 19% Zsír
  • 59% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    11.6 g

Zsír

  • Összesen
    16.7 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    188 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    668.5 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    18 mg
  • Kálcium
    185 mg
  • Vas
    14 mg
  • Magnézium
    21 mg
  • Foszfor
    194 mg
  • Nátrium
    235 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    6.3 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    50.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    147 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    39 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    10 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    26 micro
  • Kolin:
    131 mg
  • Retinol - A vitamin:
    146 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    10 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    229 micro
Összesen 221 kcal

Hozzávalók

Az omletthez

A sütéshez

A töltelékhez

Elkészítés

Az omletthez

  1. A tojásokat feltörjük, és a sóval, borssal, paprikával felverjük.
  2. Hozzáadjuk a lisztet, a tejet, a hagymás kockát, és simára keverjük.
  3. Egy serpenyőt kikenünk vékonyan olívaolajjal. Ügyeljünk rá, hogy a szélét is kenjük ki, mert az omlett leragadhat!
  4. A serpenyőt felforrósítjuk, beleöntjük a keveréket, és eloszlatjuk.
  5. Addig sütjük fedő alatt, amíg a teteje szilárd nem lesz.
  6. Összekeverjük a töltelékhez valókat, a sajtot lereszeljük.
  7. Az omlettet egy tányérra csúsztatjuk, megtöltjük a tejfölös keverékkel és a sajttal, félbehajtjuk.
  8. A tetejét megszórhatjuk még reszelt sajttal.
  • Sütés ideje: 5 perc
  • Receptkönyvben: 183
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 8
  • Össznézettség: 23144
  • Feltöltés dátuma: 2010. március 09.

Ajánló

3 tojásnál többől ne készítsünk omlettet, mert nem fog megszilárdulni a teteje. Ha mégis megpróbáljuk, az utolsó 30 másodpercre fordítsuk meg az omlettet, és süssük át a másik oldalát is.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Sok kísérletezés után sikerült megalkotni a tökéletes reggelit. Egészséges, laktató, gyors, egyszerű.

Hozzávalók

Az omletthez

A sütéshez

A töltelékhez

Címlapról ajánljuk

További cikkek