r
Nosalty Logó

Sajtbundában sült csirkefasírt

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Évi néni
Sajtbundában sült csirkefasírt
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
wok
  • 13% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 15% Zsír

A fasírthoz

A panírozáshoz

A cukkinis tócsnihoz

Összesen 763 kcal
  • 13% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 15% Zsír

A fasírthoz

A panírozáshoz

A cukkinis tócsnihoz

Összesen 2292 kcal
  • 13% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 15% Zsír

A fasírthoz

A panírozáshoz

A cukkinis tócsnihoz

Összesen 199 kcal
  • 13% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 61% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    44.1 g

Zsír

  • Összesen
    50.2 g
  • Telített zsírsav
    14 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    20 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    12 g
  • Koleszterin
    306 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1775.3 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    57 mg
  • Kálcium
    461 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    68 mg
  • Foszfor
    598 mg
  • Nátrium
    585 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    32 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    199.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    228 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    12 mg
  • C vitamin:
    8 mg
  • D vitamin:
    48 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    12 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    76 micro
  • Kolin:
    246 mg
  • Retinol - A vitamin:
    222 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    63 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1065 micro
Összesen 763 kcal
  • 13% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 61% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    132.3 g

Zsír

  • Összesen
    150.6 g
  • Telített zsírsav
    43 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    59 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    36 g
  • Koleszterin
    917 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5325.9 g
  • Cink
    9 mg
  • Szelén
    171 mg
  • Kálcium
    1382 mg
  • Vas
    9 mg
  • Magnézium
    203 mg
  • Foszfor
    1794 mg
  • Nátrium
    1756 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    96 g
  • Cukor
    18 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    598.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    683 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    37 mg
  • C vitamin:
    25 mg
  • D vitamin:
    145 micro
  • K vitamin:
    18 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    35 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    227 micro
  • Kolin:
    739 mg
  • Retinol - A vitamin:
    667 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    188 micro
  • β-crypt
    13 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    3195 micro
Összesen 2292 kcal
  • 13% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 61% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    11.5 g

Zsír

  • Összesen
    13.1 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    80 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    461.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    15 mg
  • Kálcium
    120 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    18 mg
  • Foszfor
    156 mg
  • Nátrium
    152 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    8.3 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    51.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    59 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    13 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    20 micro
  • Kolin:
    64 mg
  • Retinol - A vitamin:
    58 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    16 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    277 micro
Összesen 199 kcal

Hozzávalók

A fasírthoz

A panírozáshoz

A cukkinis tócsnihoz

Elkészítés

A fasírthoz

  1. A darált húst a fűszerekkel, fokhagymával, tojással, zsemlével összekeverjük, és legalább 1 órát hűtőben pihentetjük (nálam ez 1 éjszaka volt).
  2. A fasírt keverékből kis, max. tenyérnyi 1 cm vastag lepénykéket formázunk, tojásba mártjuk, majd beleforgatjuk a morzsa és sajt keverékébe, kevéske forró olajon kisütjük, szalvétával leitatjuk a felesleges olajat.
  3. Közben a tojásból, tejszínből, lisztből, sütőporból sűrű palacsintatésztát keverünk, amibe nagy lyukú reszelőn belereszeljuk a cukkinit, sózzuk, borsozzuk, kevés olajon kisütjük.
  4. Betehetjük viszont az egészet egy nagyobb serpenyőbe, vagy egy kisebb tepsibe is és sütőben is kisüthetjük.
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 120
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 7689
  • Feltöltés dátuma: 2011. december 22.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Sajtbundában sült csirkefasírt
Évi néni 1830 recept

Nincs. Kimaradt egy kis csirkemellem valamiből, és azt szerettem volna elhasználni.

Hozzávalók

A fasírthoz

A panírozáshoz

A cukkinis tócsnihoz

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így lesz olyan finom a francia hagymaleves, mint az étteremben

A legtöbben azért szeretnek étterembe járni, mert valljuk be, akadnak olyan klasszikus ételek, amelyek egyszerűen finomabbak, ha egy vendéglátóhely konyháján készítik el őket. Ha valaha is ettél már hagyományos francia hagymalevest étteremben, akkor biztosan téged is megbabonázott a forró, karamellizált hagymákkal teli és olvasztott sajttal csábító leves. Szerencsére otthon is elkészítheted ezt a fantasztikus fogást. Mai Napi Tippünkből kiderül, miként!