r
Nosalty Logó

Rántott csirkefalatok krumplipürével

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
SPAR
Rántott csirkefalatok krumplipürével
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
rántott ételek
  • 6% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 22% Zsír

hús

köret

Összesen 1013 kcal
  • 6% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 22% Zsír

hús

köret

Összesen 4047 kcal
  • 6% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 22% Zsír

hús

köret

Összesen 173 kcal
  • 6% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 22% Zsír
  • 53% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    21.3 g

Zsír

  • Összesen
    74.4 g
  • Telített zsírsav
    23 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    29 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    17 g
  • Koleszterin
    214 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2918.3 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    27 mg
  • Kálcium
    102 mg
  • Vas
    9 mg
  • Magnézium
    48 mg
  • Foszfor
    264 mg
  • Nátrium
    2465 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    65.8 g
  • Cukor
    7 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    180.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    616 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    16 mg
  • C vitamin:
    45 mg
  • D vitamin:
    129 micro
  • K vitamin:
    8 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    12 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    306 micro
  • Kolin:
    122 mg
  • Retinol - A vitamin:
    606 micro
  • α-karotin
    14 micro
  • β-karotin
    99 micro
  • β-crypt
    44 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    194 micro
Összesen 1013 kcal
  • 6% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 22% Zsír
  • 53% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    85.2 g

Zsír

  • Összesen
    297.5 g
  • Telített zsírsav
    92 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    116 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    69 g
  • Koleszterin
    856 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    11673 g
  • Cink
    8 mg
  • Szelén
    107 mg
  • Kálcium
    408 mg
  • Vas
    37 mg
  • Magnézium
    193 mg
  • Foszfor
    1057 mg
  • Nátrium
    9861 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    263.1 g
  • Cukor
    26 mg
  • Élelmi rost
    15 mg

VÍZ

  • Összesen
    722.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2466 micro
  • B6 vitamin:
    5 mg
  • B12 Vitamin:
    11 micro
  • E vitamin:
    65 mg
  • C vitamin:
    181 mg
  • D vitamin:
    514 micro
  • K vitamin:
    30 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    7 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    4 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    49 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1223 micro
  • Kolin:
    489 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2422 micro
  • α-karotin
    57 micro
  • β-karotin
    395 micro
  • β-crypt
    176 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    775 micro
Összesen 4047 kcal
  • 6% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 22% Zsír
  • 53% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    3.7 g

Zsír

  • Összesen
    12.8 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    37 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    501.9 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    5 mg
  • Kálcium
    18 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    8 mg
  • Foszfor
    45 mg
  • Nátrium
    424 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    11.3 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    31 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    106 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    8 mg
  • D vitamin:
    22 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    53 micro
  • Kolin:
    21 mg
  • Retinol - A vitamin:
    104 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    17 micro
  • β-crypt
    8 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    33 micro
Összesen 173 kcal

Hozzávalók

hús

köret

Elkészítés

hús

  1. A csirkecombokat feldaraboljuk, majd sózzuk-borsozzuk. A joghurtba belekeverjük a reszelt fokhagymát. Egy jól zárható, műanyag zacskóba tesszük a húst és a fokhagymás joghurtot, alaposan átdörzsöljük, és egy órára hűtőbe tesszük.
  2. Előkészítünk három tálkát, az egyikbe a lisztet, a másikba a felvert tojást, a harmadikba pedig az apróra tört corn flakest tesszük. Ebben a sorrendben bepanírozzuk a csirkéket.
  3. Az olajat felhevítjük, és kisütjük benne a csirkefalatokat.
  4. A burgonyát bő, sós vízben feltesszük főni, és hozzáadjuk a babérlevelet és a megtisztított hagymát, valamint fokhagymát. Ha a burgonya megpuhult, leszűrjük. (A fokhagymát, babérlevelet és vöröshagymát eldobjuk.)
  5. A felkockázott vajat még a forró burgonyához hozzákeverjük, és összetörjük. Belekeverjük a tejfölt és annyit tejet, hogy a megfelelő állagot elérjük.
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Receptkönyvben: 169
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 5
  • Össznézettség: 5670
  • Feltöltés dátuma: 2018. május 25.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Rántott hús - új bundában.

Hozzávalók

hús

köret

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így lesz olyan finom a francia hagymaleves, mint az étteremben

A legtöbben azért szeretnek étterembe járni, mert valljuk be, akadnak olyan klasszikus ételek, amelyek egyszerűen finomabbak, ha egy vendéglátóhely konyháján készítik el őket. Ha valaha is ettél már hagyományos francia hagymalevest étteremben, akkor biztosan téged is megbabonázott a forró, karamellizált hagymákkal teli és olvasztott sajttal csábító leves. Szerencsére otthon is elkészítheted ezt a fantasztikus fogást. Mai Napi Tippünkből kiderül, miként!