Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Petra Halványító zeller alapanyag

tápanyagtartalom-megoszlás

TOP ásványi anyagok

Kálium
Nátrium
Kalcium
Foszfor

TOP Vitaminok

C E B3 B5

tápanyagtartalom / 100 g *

fehérje

Összesen:
0.69 g

zsír

Összesen:
0.2 g
Telített zsírsav:
0.04 g
Egyszeresen telítetlen zsírsav:
0.03 g
Többszörösen telítetlen zsírsav:
0.08 g

ásványi anyagok

Összesen:
0.4 g
Kalcium:
40 mg
Vas:
0.2 mg
Magnézium:
11 mg
Foszfor:
24 mg
Kálium:
260 mg
Nátrium:
80 mg
Cink:
0.1 mg
Réz:
0.04 mg
Mangán:
0.1 mg
Szelén:
0.4 µg

szénhidrát

Összesen:
2.97 g
Összes cukor:
1.8 g
Élelmi rost :
1.6 g

víz

Összesen:
95.4 g

vitaminok

Összesen:
4.1 mg
C vitamin:
3.1 mg
Tiamin - B1 vitamin:
0.02 mg
Riboflavin - B2 vitamin:
0.06 mg
Niacin - B3 vitamin:
0.3 mg
Pantoténsav - B5 vitamin:
0.2 mg
B6 vitamin:
0.07 mg
Összes folát:
36 µg
A vitamin (RAE):
22 µg
E vitamin:
0.3 mg
K vitamin:
29.3 µg
alapanyag kategóriák

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Kypu
Kypu Tue, 2013-03-05 00:57

"Halványított zeller" a helyes neve, ugyanis a fénytől elzárva fejlődik ilyen nagyra és finomra a szár, ahogy törekszik a fény irányába. Javaslom a cím kijavítását.