Parenyica sajt

Parenyica sajt

Leírás

Szlovák eredetű félkemény sajtféle, amit a készítés során kézzel nyújtanak (gyúrnak) szalagszerűre, majd tekernek fel csiga alakúra, vagy fonják „copfba”. Általában füstölik, ettől enyhén barnás színt kap és jellegzetes, telt aromát. Magában, vagy vörösborhoz csemegézve ideális karakteres, mégis lágy íze miatt, de használhatjuk tésztaételekhez, töltött zöldségekhez, sós muffinokhoz is, ha egy kis pluszt szeretnénk a fogásokba csempészni a megszokott trappista-íz helyett.

Mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Hűtőben.

100g Parenyica sajt

fehérjetartalom

23 g

zsírtartalom

0 g

szénhidráttartalom

0 g

víztartalom

0 g

gramm parenyica sajt?

Top ásványi anyagok

Top vitaminok


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

23 g

Zsír

ásványi anyagok

szénhidrát

vitaminok

Címlapról ajánljuk

További cikkek