Növényi joghurt

Növényi joghurt

Leírás

Növényi tejből készített joghurt. Leggyakrabban a szójatejből előállított szója joghurttal találkozhatunk a boltok polcain. A vegetáriánusok és ovo-vegetáriánusok előszerettel fogyaszatják az állati eredetű joghurt helyettesítőjeként.

Mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Felbontás után tegyük a hűtőbe. Fogyasztás előtt is érdemes lehűteni kicsit.

100g Növényi joghurt

fehérjetartalom

2.64 g

zsírtartalom

0.22 g

szénhidráttartalom

9.69 g

víztartalom

84.67 g

gramm növényi joghurt?

Top ásványi anyagok

Kalcium

132 mg

Nátrium

13 mg

Top vitaminok

C vitamin

13.2 mg

D vitamin

53 µg


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

2.64 g

Zsír

telített zsírsav

0.22 g

ásványi anyagok

Kalcium

132 mg

Nátrium

13 mg

szénhidrát

rost

0.4 g

cukor

5.29 g

víz

84.67 g

vitaminok

D vitamin

53 µg

C vitamin

13.2 mg

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így lesz olyan finom a francia hagymaleves, mint az étteremben

A legtöbben azért szeretnek étterembe járni, mert valljuk be, akadnak olyan klasszikus ételek, amelyek egyszerűen finomabbak, ha egy vendéglátóhely konyháján készítik el őket. Ha valaha is ettél már hagyományos francia hagymalevest étteremben, akkor biztosan téged is megbabonázott a forró, karamellizált hagymákkal teli és olvasztott sajttal csábító leves. Szerencsére otthon is elkészítheted ezt a fantasztikus fogást. Mai Napi Tippünkből kiderül, miként!