Citruspor

Citruspor

Leírás

Jól megmosott, megszárított citrom, narancs, lime héját - melyet egyébként nem használnánk el frissen -, egy éles zöldségpucolóval meghámozunk úgy, hogy csak a színes, aromás héjat vágjuk le, a fehér, keserű rész ne kerüljön bele. Egy sütőpapírral letakart tányéron a szabad levegőn hagyjuk keményre kiszáradni, majd kávédarálóban porrá őröljük. Sütemények, ételek ízesítésére használhatjuk. Igazán kár lenne veszendőbe hagyni.

Mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Zárható üvegedényben.

100g Citruspor

fehérjetartalom

0 g

zsírtartalom

0 g

szénhidráttartalom

0 g

víztartalom

0 g

gramm citruspor?

Top ásványi anyagok

Top vitaminok


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

0 g

Zsír

ásványi anyagok

szénhidrát

vitaminok

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így lesz olyan finom a francia hagymaleves, mint az étteremben

A legtöbben azért szeretnek étterembe járni, mert valljuk be, akadnak olyan klasszikus ételek, amelyek egyszerűen finomabbak, ha egy vendéglátóhely konyháján készítik el őket. Ha valaha is ettél már hagyományos francia hagymalevest étteremben, akkor biztosan téged is megbabonázott a forró, karamellizált hagymákkal teli és olvasztott sajttal csábító leves. Szerencsére otthon is elkészítheted ezt a fantasztikus fogást. Mai Napi Tippünkből kiderül, miként!