r
Nosalty Logó

Virslis pizzagolyó sajtos mártogatóssal

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Nosalty
Virslis pizzagolyó sajtos mártogatóssal
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 14% Fehérje
  • 35% Szénhidrát
  • 15% Zsír
Összesen 474 kcal
  • 14% Fehérje
  • 35% Szénhidrát
  • 15% Zsír
Összesen 1892 kcal
  • 14% Fehérje
  • 35% Szénhidrát
  • 15% Zsír
Összesen 220 kcal
  • 14% Fehérje
  • 35% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 35% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Likopin
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    22.2 g

Zsír

  • Összesen
    23.6 g
  • Telített zsírsav
    9 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    81 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1467.7 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    17 mg
  • Kálcium
    210 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    23 mg
  • Foszfor
    168 mg
  • Nátrium
    1045 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    55.7 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    56.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    100 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    13 micro
  • K vitamin:
    11 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    13 micro
  • Kolin:
    49 mg
  • Retinol - A vitamin:
    78 micro
  • α-karotin
    7 micro
  • β-karotin
    268 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    7191 micro
  • Lut-zea
    117 micro
Összesen 474 kcal
  • 14% Fehérje
  • 35% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 35% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Likopin
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    88.9 g

Zsír

  • Összesen
    94.3 g
  • Telített zsírsav
    35 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    20 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    322 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5870.9 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    67 mg
  • Kálcium
    841 mg
  • Vas
    10 mg
  • Magnézium
    92 mg
  • Foszfor
    673 mg
  • Nátrium
    4181 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    222.7 g
  • Cukor
    24 mg
  • Élelmi rost
    18 mg

VÍZ

  • Összesen
    225.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    402 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    25 mg
  • D vitamin:
    52 micro
  • K vitamin:
    44 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    7 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    53 micro
  • Kolin:
    194 mg
  • Retinol - A vitamin:
    311 micro
  • α-karotin
    30 micro
  • β-karotin
    1071 micro
  • β-crypt
    6 micro
  • Likopin
    28764 micro
  • Lut-zea
    470 micro
Összesen 1892 kcal
  • 14% Fehérje
  • 35% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 35% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Likopin
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    10.3 g

Zsír

  • Összesen
    11 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    37 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    681.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    98 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    11 mg
  • Foszfor
    78 mg
  • Nátrium
    486 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    25.9 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    26.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    47 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    6 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    6 micro
  • Kolin:
    23 mg
  • Retinol - A vitamin:
    36 micro
  • α-karotin
    3 micro
  • β-karotin
    124 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    3341 micro
  • Lut-zea
    55 micro
Összesen 220 kcal
  • Nosalty kipróbálta

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A pizzatésztát kivesszük a papírból, és lisztezett deszkára tesszük. Közepes méretű pogácsaszaggatóval kiszaggatjuk. A virsliket felkarikázzuk.
  2. A paradicsompürét kikeverjük a bazsalikommal, az oregánóval, a sóval és a borssal.
  3. A pizzakörök közepébe teszünk egy-egy kanál fűszeres paradicsompürét és egy-egy karika virslit.
  4. Összecsippentjük a tésztakarikák széleit, és gombócot formázunk belőlük. A mozzarellát lereszeljük, és kikeverjük a krémsajttal.
  5. Egy kerek tálba teszünk egy kisebb, porcelán szufflé tálat, és belekanalazzuk a sajtot, köré rakjuk a pizzagombócokat. Tetejüket lekenjük tojással. (Ha nincs szufflé tálunk, akkor a körberakott pizzagolyók közé is önthetjük a sajtszószt, de akkor nem lesz olyan szép a végeredmény.)
  6. 180 fokos sütőbe tesszük, és 25 percig sütjük. Ha kész, a pizzagolyókat a sajtmártásba tunkolva fogyasztjuk.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés ideje: 25 perc
  • Elkészítettem: 4 alkalommal
  • Receptkönyvben: 352
  • Tegnapi nézettség: 7
  • 7 napos nézettség: 11
  • Össznézettség: 12181
  • Feltöltés dátuma: 2017. december 31.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Utolsó perces bulifalatok - a tölteléken nyugodtan variálhattok, de a sajtszószt vétek kihagyni! :)

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így lesz olyan finom a francia hagymaleves, mint az étteremben

A legtöbben azért szeretnek étterembe járni, mert valljuk be, akadnak olyan klasszikus ételek, amelyek egyszerűen finomabbak, ha egy vendéglátóhely konyháján készítik el őket. Ha valaha is ettél már hagyományos francia hagymalevest étteremben, akkor biztosan téged is megbabonázott a forró, karamellizált hagymákkal teli és olvasztott sajttal csábító leves. Szerencsére otthon is elkészítheted ezt a fantasztikus fogást. Mai Napi Tippünkből kiderül, miként!