Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Burgonyás fahéjas csiga Tang zhonggal készítve recept

hozzászólások (6)

tápanyagtartalom-megoszlás

TOP ásványi anyagok

Szelén
Foszfor
Mangán
Kalcium

TOP Vitaminok

E Folát A D

tápanyagtartalom / 1 adag

fehérje

Összesen:
22.7 g

zsír

Összesen:
52.8 g
Telített zsírsav:
21 g
Egyszeresen telítetlen zsírsav:
17 g
Többszörösen telítetlen zsírsav:
10 g
Koleszterin:
102 mg

ásványi anyagok

Összesen:
1.5 g
Kalcium:
279 mg
Vas:
2 mg
Magnézium:
55 mg
Foszfor:
456 mg
Kálium:
410 mg
Nátrium:
246 mg
Cink:
2 mg
Réz:
0 mg
Mangán:
1 mg
Szelén:
63 µg

szénhidrát

Összesen:
170.2 g
Összes cukor:
28 g
Élelmi rost :
8 g

víz

Összesen:
92.6 g

vitaminok

Összesen:
0 g
Tiamin - B1 vitamin:
0 mg
Riboflavin - B2 vitamin:
0 mg
Niacin - B3 vitamin:
3 mg
Pantoténsav - B5 vitamin:
1 mg
B6 vitamin:
0 mg
Összes folát:
111 µg
E vitamin:
10 mg
K vitamin:
5 µg
B12 Vitamin:
0 µg
A vitamin (RAE):
241 µg
D vitamin:
1 µg
C vitamin:
7 mg

tápanyagtartalom a teljes receptre / 6 adag *

fehérje

Összesen:
136.1 g

zsír

Összesen:
316.8 g
Telített zsírsav:
132 g
Egyszeresen telítetlen zsírsav:
104 g
Többszörösen telítetlen zsírsav:
57 g
Koleszterin:
610 mg

ásványi anyagok

Összesen:
8.7 g
Kalcium:
1674 mg
Vas:
18 mg
Magnézium:
320 mg
Foszfor:
2736 mg
Kálium:
2462 mg
Nátrium:
1489 mg
Cink:
13 mg
Réz:
1 mg
Mangán:
8 mg
Szelén:
376 µg

szénhidrát

Összesen:
1021.3 g
Összes cukor:
174 g
Élelmi rost :
39 g

víz

Összesen:
555.8 g

vitaminok

Összesen:
0.1 g
Tiamin - B1 vitamin:
2 mg
Riboflavin - B2 vitamin:
0 mg
Niacin - B3 vitamin:
21 mg
Pantoténsav - B5 vitamin:
8 mg
B6 vitamin:
1 mg
Összes folát:
667 µg
E vitamin:
59 mg
K vitamin:
30 µg
B12 Vitamin:
0 µg
A vitamin (RAE):
1446 µg
D vitamin:
4 µg
C vitamin:
44 mg

tápanyagtartalom / 100 g *

fehérje

Összesen:
5.5 g

zsír

Összesen:
12.7 g
Telített zsírsav:
5 g
Egyszeresen telítetlen zsírsav:
4 g
Többszörösen telítetlen zsírsav:
2 g
Koleszterin:
24 mg

ásványi anyagok

Összesen:
0.3 g
Kalcium:
67 mg
Vas:
0 mg
Magnézium:
12 mg
Foszfor:
110 mg
Kálium:
99 mg
Nátrium:
61 mg
Cink:
0 mg
Réz:
0 mg
Mangán:
0 mg
Szelén:
16 µg

szénhidrát

Összesen:
41 g
Összes cukor:
7 g
Élelmi rost :
1 g

víz

Összesen:
22.3 g

vitaminok

Összesen:
0 g
Tiamin - B1 vitamin:
0 mg
Riboflavin - B2 vitamin:
0 mg
Niacin - B3 vitamin:
1 mg
Pantoténsav - B5 vitamin:
0 mg
B6 vitamin:
0 mg
Összes folát:
25 µg
E vitamin:
2 mg
K vitamin:
1 µg
B12 Vitamin:
0 µg
A vitamin (RAE):
58 µg
D vitamin:
0 µg
C vitamin:
2 mg
hasonló receptek

Hozzászólások (6)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

inci1
inci1 Sun, 2014-02-09 19:36

Kedves Helena26!
Mire teszed a tang zhongot?
Üdvözlettel: Inci1

Fahéj
Fahéj / Fahéj Mon, 2013-11-25 20:49

Nagyon nagyon szépek. Gratulálok! Sose próbáltam még csigát burgonyás kelt tésztából, de úgy érzem, itt az ideje. :)
Üdvözlettel: Fahéj

helena26
helena26 / helena26 Tue, 2013-11-26 19:25

Kedves Fahéj!
Köszönöm szépen ! Fánkot is burgonyával készítem,mert puhább . A kelt kalácsokba meg már rendszeresen használom a tang zhongot is. Ajánlani tudom,mert nagyon finom volt.
Üdvözlettel :Helena

1246
finomliszt 100 dkg
tojás 1 db
friss élesztő 42 g
tej 3 dl
1 csipet
burgonya 3 db
sütőpor 1 csomag
napraforgó olaj 1.5 dl
vaj 20 dkg
fahéj 2 ek
cukor 15 dkg
tej 1 dl
víz 1.5 dl
finomliszt 3 evőkanál