Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Zabkenyér juharsziruppal recept

hozzászólások (6)

energiamegoszlás

energiatartalom / 1 adag *

összesen: 554 kcal

energiatartalom a teljes receptre / 4 adag *

összesen: 2214 kcal

energiatartalom / 100 g *

összesen: 244 kcal
hasonló receptek kalóriatartalma

Hozzászólások (6)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

eve1122
Szabó Éva / eve1122 Thu, 2010-10-21 19:26

Igen,én is így gondoltam,csak az érdekelne,hogy hány fokon és meddig.. :P Kenyérsütésben nem vagyok még profi :)
De egyébként köszi és várom a többi infot,mert akarok ilyen kenyeret! :D

Szewi
Szewi / Szewi Thu, 2010-10-21 20:30

Szia! Általában 200 fokon szokták süni a kenyeret. Légkeverésesnél 180-190 fok. Szoktak még alulra rakni egy kis tűzálló edénybe vizet is. Szerintem így próbáld meg! Jó étvágyat! Éva

Szewi
Szewi / Szewi Mon, 2010-10-18 20:53

Szia!
Szerintem össze kell állítani a tésztát, bedagasztani, majd kelni hagyni, átgyúrni, és szerintem a legjobb az ilyen kenyereket a doboz-formában sütni. Biztos, hogy így is jó lesz. Jó étvágyat hozzá! Éva

Szewi
Szewi / Szewi Mon, 2010-10-18 20:52

Szia!
Szerintem össze kell állítani a tésztát, bedagasztani, majd kelni hagyni, átgyúrni, és szerintem a legjobb az ilyen kenyereket a doboz-formában sütni. Biztos, hogy így is jó lesz. Jó étvágyat hozzá! Éva

554
víz 315 ml
juharszirup 2 ek
finomliszt 375 g
teljes kiőrlésű liszt 75 g
zabpehely 40 g
zabkorpa 2 ek
1 tk
cukor 1 teáskanál
vaj 40 g
instant élesztő 3 kávéskanál