r
Nosalty Logó

Töltött bélszín Csiki Piroskától

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Csiki Piroska
Töltött bélszín Csiki Piroskától
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 17% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 15% Zsír
Összesen 572 kcal
  • 17% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 15% Zsír
Összesen 2284 kcal
  • 17% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 15% Zsír
Összesen 190 kcal
  • 17% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 67% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    46 g

Zsír

  • Összesen
    41 g
  • Telített zsírsav
    11 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    13 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    9 g
  • Koleszterin
    203 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1462.8 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    56 mg
  • Kálcium
    114 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    55 mg
  • Foszfor
    485 mg
  • Nátrium
    747 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    2.4 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    184.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    83 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    9 mg
  • C vitamin:
    9 mg
  • D vitamin:
    34 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    10 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    25 micro
  • Kolin:
    199 mg
  • Retinol - A vitamin:
    78 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    61 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1131 micro
Összesen 572 kcal
  • 17% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 67% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    184.1 g

Zsír

  • Összesen
    164 g
  • Telített zsírsav
    43 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    52 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    36 g
  • Koleszterin
    812 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5851.3 g
  • Cink
    15 mg
  • Szelén
    223 mg
  • Kálcium
    454 mg
  • Vas
    9 mg
  • Magnézium
    222 mg
  • Foszfor
    1938 mg
  • Nátrium
    2989 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    9.6 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    737.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    331 micro
  • B6 vitamin:
    5 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    38 mg
  • C vitamin:
    37 mg
  • D vitamin:
    138 micro
  • K vitamin:
    14 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    6 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    41 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    100 micro
  • Kolin:
    797 mg
  • Retinol - A vitamin:
    311 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    243 micro
  • β-crypt
    9 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    4526 micro
Összesen 2284 kcal
  • 17% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 67% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    15.3 g

Zsír

  • Összesen
    13.6 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    67 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    486 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    19 mg
  • Kálcium
    38 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    18 mg
  • Foszfor
    161 mg
  • Nátrium
    248 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    0.8 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    61.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    28 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    11 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    8 micro
  • Kolin:
    66 mg
  • Retinol - A vitamin:
    26 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    20 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    376 micro
Összesen 190 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A szűzérme vastagabb részét (kb. 20 cm-t) levágjuk. Hosszában bevágjuk, de nem vágjuk át, hogy kilehessen teríteni, kiklopfoljuk, szép téglalap alakot kell kapjunk. Sózzuk, borsozzuk, és bekenjük egy kevés fokhagymás olajjal.
  2. A tojást keményre főzzük, a cukkinit szeleteljük, besózzuk.
  3. A főtt és megtisztított tojásokat begöngyöljük, egyiket cukkinivel, a másikat sonkával.
  4. A téglalapra helyezzük, és felgöngyöljük. Megtűzzük hústűvel.
  5. A szűzérme levágott vékonyabb részét éles késsel hosszában átfúrjuk, ebbe a lyukba helyezzük a sonkába tekert túrót vagy sajtot, a másik felén a kolbászt fűzzük bele. A végeit betűzzük, és együtt a tekerccsel megsütjük. Sütés előtt megszórjuk paprikával.
  • Sütés ideje: 25 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 34
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 7079
  • Feltöltés dátuma: 2012. július 20.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Töltött bélszín Csiki Piroskától
Csiki Piroska 230 recept

A nagy melegre való tekintettel nem sütőben, hanem serpenyőben sütöttem, minden oldalára fordítva, szép pirosra. Krumplikörettel és salátával tálaljuk főételként, de hidegen svéd asztalon is megállja a helyét.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így lesz olyan finom a francia hagymaleves, mint az étteremben

A legtöbben azért szeretnek étterembe járni, mert valljuk be, akadnak olyan klasszikus ételek, amelyek egyszerűen finomabbak, ha egy vendéglátóhely konyháján készítik el őket. Ha valaha is ettél már hagyományos francia hagymalevest étteremben, akkor biztosan téged is megbabonázott a forró, karamellizált hagymákkal teli és olvasztott sajttal csábító leves. Szerencsére otthon is elkészítheted ezt a fantasztikus fogást. Mai Napi Tippünkből kiderül, miként!