r
Nosalty Logó

Keleti csirkenyárs

cukrot taratalmaz laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
Katharosz
Keleti csirkenyárs
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
grill
  • 14% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 17% Zsír

6 db nyárshoz

Páchoz

Összesen 502 kcal
  • 14% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 17% Zsír

6 db nyárshoz

Páchoz

Összesen 2004 kcal
  • 14% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 17% Zsír

6 db nyárshoz

Páchoz

Összesen 204 kcal
  • 14% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 17% Zsír
  • 63% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    29.3 g

Zsír

  • Összesen
    36.4 g
  • Telített zsírsav
    9 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    16 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    9 g
  • Koleszterin
    167 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1107 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    34 mg
  • Kálcium
    23 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    38 mg
  • Foszfor
    288 mg
  • Nátrium
    721 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    13.6 g
  • Cukor
    11 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    135.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    43 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    8 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    8 micro
  • Kolin:
    84 mg
  • Retinol - A vitamin:
    39 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    49 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    1809 micro
  • Lut-zea
    211 micro
Összesen 502 kcal
  • 14% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 17% Zsír
  • 63% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    117.3 g

Zsír

  • Összesen
    145.4 g
  • Telített zsírsav
    35 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    62 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    35 g
  • Koleszterin
    666 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4428.2 g
  • Cink
    9 mg
  • Szelén
    134 mg
  • Kálcium
    91 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    151 mg
  • Foszfor
    1151 mg
  • Nátrium
    2885 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    54.6 g
  • Cukor
    44 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    541.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    173 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    15 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    20 micro
  • K vitamin:
    18 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    34 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    33 micro
  • Kolin:
    335 mg
  • Retinol - A vitamin:
    156 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    195 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    7237 micro
  • Lut-zea
    844 micro
Összesen 2004 kcal
  • 14% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 17% Zsír
  • 63% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    11.9 g

Zsír

  • Összesen
    14.7 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    67 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    447.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    14 mg
  • Kálcium
    9 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    15 mg
  • Foszfor
    116 mg
  • Nátrium
    292 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    5.5 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    54.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    17 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    3 micro
  • Kolin:
    34 mg
  • Retinol - A vitamin:
    16 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    20 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    732 micro
  • Lut-zea
    85 micro
Összesen 204 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

6 db nyárshoz

  1. A páchoz valókat egy tálban összekeverjük.
  2. A húst feldaraboljuk kb 3 db-ra egy-egy combbot.
  3. Ezután a pácba forgatjuk, lefedjük, és egy éjszakára hidegre tesszük, de az sem baj, ha ez két nap lesz.
  4. Másnap bambusznyársra fűzzük a pácolt húsokat, és forró elektromos vagy faszénparázs felett oldalanként 3 percig sütve (de ne feledjük, hogy négy oldala van a nyársnak) megsütjük. Közben a páclével kenegetjük.
  5. Friss salátával és petrezselymes burgonyával tálaljuk.
  • Sütés ideje: 15 perc
  • Elkészítettem: 4 alkalommal
  • Receptkönyvben: 177
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 6836
  • Feltöltés dátuma: 2013. május 21.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Keleti csirkenyárs
Katharosz 499 recept

Nagyon finom, ízletes, könnyű, nyári étel.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek