r
Nosalty Logó

3 Bit szelet 2. - Háromszoros élvezet

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
3 Bit szelet 2. - Háromszoros élvezet
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 7% Fehérje
  • 44% Szénhidrát
  • 25% Zsír

A tésztához

A krémhez

A tetejére

Összesen 1170 kcal
  • 7% Fehérje
  • 44% Szénhidrát
  • 25% Zsír

A tésztához

A krémhez

A tetejére

Összesen 7015 kcal
  • 7% Fehérje
  • 44% Szénhidrát
  • 25% Zsír

A tésztához

A krémhez

A tetejére

Összesen 305 kcal
  • 7% Fehérje
  • 44% Szénhidrát
  • 25% Zsír
  • 23% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    19.6 g

Zsír

  • Összesen
    68.6 g
  • Telített zsírsav
    17 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    24 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    23 g
  • Koleszterin
    261 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1277.3 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    30 mg
  • Kálcium
    368 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    81 mg
  • Foszfor
    453 mg
  • Nátrium
    339 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    120.4 g
  • Cukor
    86 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    64.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    452 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    51 micro
  • K vitamin:
    42 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    65 micro
  • Kolin:
    213 mg
  • Retinol - A vitamin:
    427 micro
  • α-karotin
    10 micro
  • β-karotin
    286 micro
  • β-crypt
    8 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    265 micro
Összesen 1170 kcal
  • 7% Fehérje
  • 44% Szénhidrát
  • 25% Zsír
  • 23% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    117.4 g

Zsír

  • Összesen
    411.9 g
  • Telített zsírsav
    104 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    144 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    140 g
  • Koleszterin
    1569 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    7664.1 g
  • Cink
    12 mg
  • Szelén
    178 mg
  • Kálcium
    2207 mg
  • Vas
    21 mg
  • Magnézium
    484 mg
  • Foszfor
    2716 mg
  • Nátrium
    2036 mg
  • Réz
    4 mg
  • Mangán
    7 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    722.5 g
  • Cukor
    515 mg
  • Élelmi rost
    23 mg

VÍZ

  • Összesen
    386.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2710 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    28 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    305 micro
  • K vitamin:
    250 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    391 micro
  • Kolin:
    1275 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2563 micro
  • α-karotin
    60 micro
  • β-karotin
    1714 micro
  • β-crypt
    47 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1593 micro
Összesen 7015 kcal
  • 7% Fehérje
  • 44% Szénhidrát
  • 25% Zsír
  • 23% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    5.1 g

Zsír

  • Összesen
    17.9 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    68 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    333.1 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    96 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    21 mg
  • Foszfor
    118 mg
  • Nátrium
    88 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    31.4 g
  • Cukor
    22 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    16.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    118 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    13 micro
  • K vitamin:
    11 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    17 micro
  • Kolin:
    55 mg
  • Retinol - A vitamin:
    111 micro
  • α-karotin
    3 micro
  • β-karotin
    75 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    69 micro
Összesen 305 kcal

Hozzávalók

A tésztához

A krémhez

A tetejére

Elkészítés

A tésztához

  1. A tésztához a 7 tojásfehérjét a cukorral kemény habbá verjük, hozzáadjuk a darált diót, a lisztet és a sütőport.
  2. Egy közepes nagyságú tepsit kizsírozunk, kilisztezünk, beletöltjük a tésztát, és megsütjük.
  3. A krémhez összekeverjük a tojássárgákat, a porcukrot, a pudingport és a tejet, majd sűrűre főzzük a keveréket.
  4. Mikor kihűlt, hozzáadjuk az előzőleg habosra kevert margarint.
  5. A krémet megfelezzük, az egyik feléhez hozzáadunk 5 dkg tejcsokit és 5 dkg étcsokit megolvasztva.
  6. A tésztát megkenjük a barna krémmel, háztartási keksszel beborítjuk, majd megkenjük a sárga krémmel. Tetejére csokit reszelünk. Pár órára puhulni hagyjuk.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Tepsi mérete: 25x20
  • Sütés ideje: 15 perc
  • Receptkönyvben: 687
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 14
  • Össznézettség: 115807
  • Feltöltés dátuma: 2010. július 17.

Ajánló

Bátran ajánlom mindenkinek, és ha nincs otthon darált dió, akkor jó bele a dejó is.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Egy barátomtól kaptam ezt a receptet, ami hamar a család kedvence lett.

Hozzávalók

A tésztához

A krémhez

A tetejére

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így lesz olyan finom a francia hagymaleves, mint az étteremben

A legtöbben azért szeretnek étterembe járni, mert valljuk be, akadnak olyan klasszikus ételek, amelyek egyszerűen finomabbak, ha egy vendéglátóhely konyháján készítik el őket. Ha valaha is ettél már hagyományos francia hagymalevest étteremben, akkor biztosan téged is megbabonázott a forró, karamellizált hagymákkal teli és olvasztott sajttal csábító leves. Szerencsére otthon is elkészítheted ezt a fantasztikus fogást. Mai Napi Tippünkből kiderül, miként!