Ananászlé

Ananászlé

Leírás

Az ananászlé az egyik legfinomabb trópusi gyümölcs préselt leve. Nem csak jótékony (tisztító, zsírégető) hatása miatt ajánlott a fogyasztása, hanem kellemes, édes-savanyú íze kedvelt hozzávalóvá is teszi: koktélok, édességek alapanyaga, a távol-keleti konyha pedig előszeretettel használja mártások, húsételek készítéséhez.

Mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Hűtőben.

100g Ananászlé

fehérjetartalom

0.36 g

zsírtartalom

0.064 g

szénhidráttartalom

12.87 g

víztartalom

86.37 g

gramm ananászlé?

Top ásványi anyagok

Kalcium

13 mg

Magnézium

12 mg

Foszfor

8 mg

Nátrium

2 mg

Top vitaminok

B6 vitamin

0.1 g

C vitamin

43.8 mg

Kolin

3.3 mg

Niacin - B3 vitamin

0.199 mg


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

0.36 g

Zsír

telített zsírsav

0.008 g

egyszeresen telített zsírsav

0.014 g

többszörösen telített zsírsav

0.042 g

ásványi anyagok

Kalcium

13 mg

Vas

0.31 mg

Magnézium

12 mg

Foszfor

8 mg

Nátrium

2 mg

Cink

0.11 mg

Réz

0.069 mg

Mangán

0.504 mg

Szelén

0.1 µg

szénhidrát

rost

0.2 g

cukor

9.98 g

víz

86.37 g

vitaminok

Tiamin - B1 vitamin

0.058 mg

Riboflavin - B2 vitamin

0.021 mg

Niacin - B3 vitamin

0.199 mg

Pantoténsav - B5 vitamin

0.056 mg

Folát

18 µg

Kolin

3.3 mg

Béta-karotin

3 µg

E vitamin

0.02 mg

K vitamin

0.3 µg

C vitamin

43.8 mg

B6 vitamin

0.1 g

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így lesz olyan finom a francia hagymaleves, mint az étteremben

A legtöbben azért szeretnek étterembe járni, mert valljuk be, akadnak olyan klasszikus ételek, amelyek egyszerűen finomabbak, ha egy vendéglátóhely konyháján készítik el őket. Ha valaha is ettél már hagyományos francia hagymalevest étteremben, akkor biztosan téged is megbabonázott a forró, karamellizált hagymákkal teli és olvasztott sajttal csábító leves. Szerencsére otthon is elkészítheted ezt a fantasztikus fogást. Mai Napi Tippünkből kiderül, miként!