Ízletes malacságok húsimádóknak

Aki az oldalast szereti...magadra ismertél? Gyere velünk, hogy ez a nem mindennapi sült húsos receptösszeállítás levegyen a lábadról. Hidd el, csak hagynod kell magad!

Ha sertéssültről esik szó, legtöbben egy natúr sertésszűz vagy -karaj receptre gondolunk. Na, most nem ezekről a szikár részekről lesz szó, belecsapunk a közepibe! Összeszedtük nektek a legízletesebb oldalasból, tarjából és dagadóból készült finomságokat, tehát jöjjenek velünk azok, akik nem ijednek meg egy kis zsíros szaft láttán! Sőt, a többieket is megpróbáljuk az alábbi, nagyon ütős húsételekkel elkápráztatni, úgyhogy mindenkinek a figyelmére számítunk!

Eszméletlen jó fűszerezésű sültek jönnek, figyeljetek!

  1. 1.

    Édes-savanyú oldalas

  2. 2.

    Mézes-mustáros sült oldalas

  3. 3.

    BBQ oldalas

  4. 4.

    Pácolt magyaros sült oldalas

  5. 5.

    Burgundi babos oldalas Marcsiseftől

  6. 6.

    Gua bao oldalas

  7. 7.

    Baconba tekert mustáros sült oldalas

  8. 8.

    Oldalas rozmaringos krumplival zellermártással

  9. 9.

    Paradicsomszószba úsztatott sertésoldalas

  10. 10.

    Fokhagymás-almás oldalas

  11. 11.

    Márvány oldalas

  12. 12.

    Sült oldalas 5. - juhtúrós nudlival

  13. 13.

    Ormánsági töltött dagadó

  14. 14.

    Töltött dagadó 1.

  15. 15.

    Zöldséges-májas töltött dagadó

  16. 16.

    Sonkával töltött dagadó (Töltött dagadó 2.)

  17. 17.

    Mángolddal és sajttal töltött dagadó

  18. 18.

    Töltött dagadó 9. - sárgarépás savanyú káposztával

  19. 19.

    Amerikai szaftos tarja

  20. 20.

    Alpesi tarja

  21. 21.

    Fűszeres sült tarja római tálban

  22. 22.

    Fokhagymás-paprikás sertéstarja

  23. 23.

    Sült tarja krumplitakaró alatt

Még több húsétel receptet itt találsz!

Ezeket olvastad már?

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így lesz olyan finom a francia hagymaleves, mint az étteremben

A legtöbben azért szeretnek étterembe járni, mert valljuk be, akadnak olyan klasszikus ételek, amelyek egyszerűen finomabbak, ha egy vendéglátóhely konyháján készítik el őket. Ha valaha is ettél már hagyományos francia hagymalevest étteremben, akkor biztosan téged is megbabonázott a forró, karamellizált hagymákkal teli és olvasztott sajttal csábító leves. Szerencsére otthon is elkészítheted ezt a fantasztikus fogást. Mai Napi Tippünkből kiderül, miként!