r
Nosalty Logó

Hagymás-paprikás sült bab morzsával

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
Panno
Hagymás-paprikás sült bab morzsával
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 17% Fehérje
  • 46% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 1137 kcal
  • 17% Fehérje
  • 46% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 3409 kcal
  • 17% Fehérje
  • 46% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 284 kcal
  • 17% Fehérje
  • 46% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 32% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    66.3 g

Zsír

  • Összesen
    21.1 g
  • Telített zsírsav
    9 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    44 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2420.1 g
  • Cink
    10 mg
  • Szelén
    41 mg
  • Kálcium
    738 mg
  • Vas
    29 mg
  • Magnézium
    524 mg
  • Foszfor
    884 mg
  • Nátrium
    186 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    5 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    177.6 g
  • Cukor
    9 mg
  • Élelmi rost
    42 mg

VÍZ

  • Összesen
    121.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    137 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    19 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1060 micro
  • Kolin:
    193 mg
  • Retinol - A vitamin:
    102 micro
  • α-karotin
    8 micro
  • β-karotin
    371 micro
  • β-crypt
    83 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    256 micro
Összesen 1137 kcal
  • 17% Fehérje
  • 46% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 32% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    199 g

Zsír

  • Összesen
    63.2 g
  • Telített zsírsav
    28 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    16 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    9 g
  • Koleszterin
    133 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    7260.2 g
  • Cink
    31 mg
  • Szelén
    122 mg
  • Kálcium
    2214 mg
  • Vas
    87 mg
  • Magnézium
    1572 mg
  • Foszfor
    2653 mg
  • Nátrium
    558 mg
  • Réz
    8 mg
  • Mangán
    15 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    532.7 g
  • Cukor
    28 mg
  • Élelmi rost
    126 mg

VÍZ

  • Összesen
    364.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    411 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    5 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    56 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    4 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    8 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    3179 micro
  • Kolin:
    578 mg
  • Retinol - A vitamin:
    306 micro
  • α-karotin
    24 micro
  • β-karotin
    1113 micro
  • β-crypt
    249 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    767 micro
Összesen 3409 kcal
  • 17% Fehérje
  • 46% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 32% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    16.6 g

Zsír

  • Összesen
    5.3 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    11 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    604.5 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    10 mg
  • Kálcium
    184 mg
  • Vas
    7 mg
  • Magnézium
    131 mg
  • Foszfor
    221 mg
  • Nátrium
    46 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    44.4 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    10 mg

VÍZ

  • Összesen
    30.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    34 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    265 micro
  • Kolin:
    48 mg
  • Retinol - A vitamin:
    25 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    93 micro
  • β-crypt
    21 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    64 micro
Összesen 284 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A sütőt előmelegítjük 200 fokra.
  2. Az olajon üvegesre pároljuk a hagymát, pillanatra levesszük a tűzről, beleszórjuk a pirospaprikát, elkeverjük, majd felöntjük kevés vízzel. Visszatesszük a tűzre, és pár percig rotyogtatjuk a "pörkölt alapot".
  3. Közben lecsöpögtetjük a babot, átmossuk. Majd beleszórjuk a paprikás-hagymás keverékünkbe, összekeverjük, sózzuk, borsozzuk. Pár percig együtt főzzük.
  4. Kivajazunk egy kisebb hőálló tálat, beleöntjük a babot, tetejére kenyérmorzsát szórunk.
  5. Kb. 20 perc alatt sütőben összesütjük. Tejföllel kínáljuk.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 30x20x6
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Receptkönyvben: 102
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 6405
  • Feltöltés dátuma: 2013. április 06.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Tejföllel, minden mennyiségben! forrás: Stahl magazin, 2012. ősz.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek