Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Forrázott rántott padlizsán recept

hozzászólások (5)

tápanyagtartalom-megoszlás

TOP ásványi anyagok

Szelén
Kálium
Foszfor
Kalcium

TOP Vitaminok

Folát E B5 K

tápanyagtartalom / 1 adag

fehérje

Összesen:
10.1 g

zsír

Összesen:
10.1 g
Telített zsírsav:
2 g
Egyszeresen telítetlen zsírsav:
4 g
Többszörösen telítetlen zsírsav:
2 g
Koleszterin:
54 mg

ásványi anyagok

Összesen:
0.9 g
Kalcium:
84 mg
Vas:
0 mg
Magnézium:
41 mg
Foszfor:
150 mg
Kálium:
516 mg
Nátrium:
64 mg
Cink:
0 mg
Réz:
0 mg
Mangán:
0 mg
Szelén:
22 µg

szénhidrát

Összesen:
47.8 g
Összes cukor:
7 g
Élelmi rost :
7 g

víz

Összesen:
244 g

vitaminok

Összesen:
0 g
C vitamin:
4 mg
Tiamin - B1 vitamin:
0 mg
Riboflavin - B2 vitamin:
0 mg
Niacin - B3 vitamin:
1 mg
Pantoténsav - B5 vitamin:
1 mg
B6 vitamin:
0 mg
Összes folát:
62 µg
A vitamin (RAE):
45 µg
E vitamin:
3 mg
K vitamin:
7 µg
B12 Vitamin:
0 µg
D vitamin:
0 µg

tápanyagtartalom a teljes receptre / 4 adag *

fehérje

Összesen:
40.5 g

zsír

Összesen:
40.3 g
Telített zsírsav:
10 g
Egyszeresen telítetlen zsírsav:
16 g
Többszörösen telítetlen zsírsav:
12 g
Koleszterin:
217 mg

ásványi anyagok

Összesen:
3.4 g
Kalcium:
330 mg
Vas:
5 mg
Magnézium:
164 mg
Foszfor:
595 mg
Kálium:
2063 mg
Nátrium:
256 mg
Cink:
4 mg
Réz:
1 mg
Mangán:
3 mg
Szelén:
86 µg

szénhidrát

Összesen:
191.1 g
Összes cukor:
27 g
Élelmi rost :
28 g

víz

Összesen:
976 g

vitaminok

Összesen:
0 g
C vitamin:
18 mg
Tiamin - B1 vitamin:
0 mg
Riboflavin - B2 vitamin:
0 mg
Niacin - B3 vitamin:
8 mg
Pantoténsav - B5 vitamin:
4 mg
B6 vitamin:
1 mg
Összes folát:
244 µg
A vitamin (RAE):
180 µg
E vitamin:
13 mg
K vitamin:
29 µg
B12 Vitamin:
0 µg
D vitamin:
1 µg

tápanyagtartalom / 100 g *

fehérje

Összesen:
3.1 g

zsír

Összesen:
3.1 g
Telített zsírsav:
0 g
Egyszeresen telítetlen zsírsav:
1 g
Többszörösen telítetlen zsírsav:
1 g
Koleszterin:
17 mg

ásványi anyagok

Összesen:
0.3 g
Kalcium:
24 mg
Vas:
0 mg
Magnézium:
13 mg
Foszfor:
44 mg
Kálium:
158 mg
Nátrium:
19 mg
Cink:
0 mg
Réz:
0 mg
Mangán:
0 mg
Szelén:
6 µg

szénhidrát

Összesen:
14.7 g
Összes cukor:
2 g
Élelmi rost :
2 g

víz

Összesen:
75 g

vitaminok

Összesen:
0 g
C vitamin:
1 mg
Tiamin - B1 vitamin:
0 mg
Riboflavin - B2 vitamin:
0 mg
Niacin - B3 vitamin:
0 mg
Pantoténsav - B5 vitamin:
0 mg
B6 vitamin:
0 mg
Összes folát:
19 µg
A vitamin (RAE):
14 µg
E vitamin:
1 mg
K vitamin:
2 µg
B12 Vitamin:
0 µg
D vitamin:
0 µg

Hozzászólások (5)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

marti48
Marti48 / marti48 Sun, 2013-09-15 21:44

Kedves Piroska, köszönöm a nagyon jo ötletet, eltettem a receptedet, es hamarosan ki is probalom.

Szeretettel üdvözöllek: Marti

csikipi
Csiki Piroska / csikipi Mon, 2013-09-16 07:19

Kedves Marti!, örülök, hogy tetszik a recept. A forrázással elveszíti a padlizsán a kesernyés ízét, csak arra kell vigyázni, hogy ne hagyjuk sokáig a forró vízben, különben ellágyul és nehéz vele dolgozni. Szép hetet kívánok: Piroska

gregoreva
Éva-Anyóca / gregoreva Sat, 2013-09-14 09:20

Piroska!

Mekkora nagy ötlet, köszönöm, mentettem, így fogom készíteni!! :)
Szép hétvégét kívánok!

Éva-Anyóca

318
padlizsán 2 db
finomliszt 15 dkg
tojás 1 db
víz 2 dl
sajt 3 dkg
petrezselyem 1 teáskanál
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
fokhagyma 1 gerezd
finomliszt 2 púpozott ek
napraforgó olaj 3 ek