r
Nosalty Logó

Csirkemájjal rakott kel

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
labopetra
Csirkemájjal rakott kel
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
190 °C
  • 4% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 705 kcal
  • 4% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 1408 kcal
  • 4% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 79 kcal
  • 4% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 83% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    32.5 g

Zsír

  • Összesen
    34 g
  • Telített zsírsav
    13 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    10 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    490 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1257.1 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    83 mg
  • Kálcium
    230 mg
  • Vas
    15 mg
  • Magnézium
    117 mg
  • Foszfor
    609 mg
  • Nátrium
    195 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    69.3 g
  • Cukor
    9 mg
  • Élelmi rost
    9 mg

VÍZ

  • Összesen
    658 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    4372 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    21 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    96 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    254 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    16 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1075 micro
  • Kolin:
    290 mg
  • Retinol - A vitamin:
    4234 micro
  • α-karotin
    14 micro
  • β-karotin
    1625 micro
  • β-crypt
    15 micro
  • Likopin
    50 micro
  • Lut-zea
    786 micro
Összesen 705 kcal
  • 4% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 83% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    65 g

Zsír

  • Összesen
    68 g
  • Telített zsírsav
    27 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    20 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    11 g
  • Koleszterin
    981 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2514.1 g
  • Cink
    10 mg
  • Szelén
    166 mg
  • Kálcium
    460 mg
  • Vas
    31 mg
  • Magnézium
    234 mg
  • Foszfor
    1217 mg
  • Nátrium
    390 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    138.6 g
  • Cukor
    18 mg
  • Élelmi rost
    19 mg

VÍZ

  • Összesen
    1315.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    8743 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    42 micro
  • E vitamin:
    10 mg
  • C vitamin:
    191 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    508 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    5 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    31 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    2150 micro
  • Kolin:
    580 mg
  • Retinol - A vitamin:
    8467 micro
  • α-karotin
    28 micro
  • β-karotin
    3250 micro
  • β-crypt
    30 micro
  • Likopin
    100 micro
  • Lut-zea
    1571 micro
Összesen 1408 kcal
  • 4% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 83% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    3.7 g

Zsír

  • Összesen
    3.8 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    55 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    142 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    9 mg
  • Kálcium
    26 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    13 mg
  • Foszfor
    69 mg
  • Nátrium
    22 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    7.8 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    74.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    494 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    11 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    29 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    121 micro
  • Kolin:
    33 mg
  • Retinol - A vitamin:
    478 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    184 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    6 micro
  • Lut-zea
    89 micro
Összesen 79 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Sós vízben megfőzzük a kelkáposztát, leszűrjük, majd darabokra vágjuk.
  2. A rizst sós vízben majdnem puhára főzzük.
  3. Az újhagymát megtisztítjuk, felkarikázzuk és 1 ek olajon megdinszteljük. Hozzáadjuk a feldarabolt csirkemájat és rövid ideig együtt pirítjuk. Levesszük a tűzről és belekeverjük a rizst.
  4. Egy tűzálló tálat kiolajozunk, a kelt a rizses májjal lerétegezzük. A tetején egyenletesen eloszlatjuk a tejfölt, majd előmelegített sütőben készre sütjük.
  • Sütés hőfoka: 190 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 35 perc
  • Receptkönyvben: 32
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 1463
  • Feltöltés dátuma: 2015. február 23.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Csirkemájjal rakott kel
labopetra 65 recept

Egy rakott kel variáció.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek