r
Nosalty Logó

Bólyi túrós lepény MosolygÓ konyhájából

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
MosolygÓ
Bólyi túrós lepény MosolygÓ konyhájából
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 9% Fehérje
  • 43% Szénhidrát
  • 14% Zsír
Összesen 855 kcal
  • 9% Fehérje
  • 43% Szénhidrát
  • 14% Zsír
Összesen 5131 kcal
  • 9% Fehérje
  • 43% Szénhidrát
  • 14% Zsír
Összesen 264 kcal
  • 9% Fehérje
  • 43% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 34% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Cink
  • Vas

TOP vitaminok

  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Kolin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    23.4 g

Zsír

  • Összesen
    36.3 g
  • Telített zsírsav
    21 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    8 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    132 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1483.3 g
  • Cink
    217 mg
  • Szelén
    23 mg
  • Kálcium
    327 mg
  • Vas
    168 mg
  • Magnézium
    26 mg
  • Foszfor
    469 mg
  • Nátrium
    239 mg
  • Réz
    8 mg
  • Mangán
    7 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    109 g
  • Cukor
    68 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    86.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    254 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    13 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    21 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    100 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    23 micro
  • Kolin:
    61 mg
  • Retinol - A vitamin:
    249 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    53 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    90 micro
Összesen 855 kcal
  • 9% Fehérje
  • 43% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 34% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Cink
  • Vas

TOP vitaminok

  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Kolin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    140.3 g

Zsír

  • Összesen
    217.6 g
  • Telített zsírsav
    129 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    51 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    9 g
  • Koleszterin
    790 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    8899.5 g
  • Cink
    1304 mg
  • Szelén
    136 mg
  • Kálcium
    1960 mg
  • Vas
    1009 mg
  • Magnézium
    153 mg
  • Foszfor
    2813 mg
  • Nátrium
    1432 mg
  • Réz
    51 mg
  • Mangán
    42 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    653.9 g
  • Cukor
    407 mg
  • Élelmi rost
    13 mg

VÍZ

  • Összesen
    517.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1523 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    10 mg
  • D vitamin:
    79 micro
  • K vitamin:
    19 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    126 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    601 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    135 micro
  • Kolin:
    365 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1497 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    316 micro
  • β-crypt
    11 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    542 micro
Összesen 5131 kcal
  • 9% Fehérje
  • 43% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 34% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Cink
  • Vas

TOP vitaminok

  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Kolin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    7.2 g

Zsír

  • Összesen
    11.2 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    41 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    459.2 g
  • Cink
    67 mg
  • Szelén
    7 mg
  • Kálcium
    101 mg
  • Vas
    52 mg
  • Magnézium
    8 mg
  • Foszfor
    145 mg
  • Nátrium
    74 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    33.7 g
  • Cukor
    21 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    26.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    79 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    4 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    6 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    31 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    7 micro
  • Kolin:
    19 mg
  • Retinol - A vitamin:
    77 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    16 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    28 micro
Összesen 264 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Mindent összekeverünk, és belesimítjuk egy kivajazott tepsibe. (Na jó, annyit szoktam csinálni, hogy a vajat megolvasztom, óvatosan belekeverem a tejet, és úgy keverem hozzá a masszához.)
  2. Megsütjük.
  3. A család megeszi.
  • Sütés ideje: 25 perc
  • Elkészítettem: 100 alkalommal
  • Receptkönyvben: 59
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 9
  • Össznézettség: 7620
  • Feltöltés dátuma: 2016. április 08.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
MosolygÓ 14 recept

Az eredeti receptet nagyanyám írta le nekem, és abban nem kellett összekeverni az alapanyagokat, hanem beleszórni a tepsibe szépen, rétegekben, de akkor hosszasan kellett azzal babrálni, hogy a folyadék a legalsó szintre lekerüljön, így elhatároztam, hogy előre összekeverem. A konyhai robottal ez csak egyszerűsített az egyébként sem komplikált recepten.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így lesz olyan finom a francia hagymaleves, mint az étteremben

A legtöbben azért szeretnek étterembe járni, mert valljuk be, akadnak olyan klasszikus ételek, amelyek egyszerűen finomabbak, ha egy vendéglátóhely konyháján készítik el őket. Ha valaha is ettél már hagyományos francia hagymalevest étteremben, akkor biztosan téged is megbabonázott a forró, karamellizált hagymákkal teli és olvasztott sajttal csábító leves. Szerencsére otthon is elkészítheted ezt a fantasztikus fogást. Mai Napi Tippünkből kiderül, miként!