Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Nyírteleki gyöngytyúk húsa paradicsommártással recept

hozzászólások (4)

energiamegoszlás

energiatartalom / 1 adag *

A húsleveshez

A paradicsommártáshoz

összesen: 799 kcal

energiatartalom a teljes receptre / 4 adag *

A húsleveshez

A paradicsommártáshoz

összesen: 3199 kcal

energiatartalom / 100 g *

A húsleveshez

A paradicsommártáshoz

összesen: 104 kcal

Hozzászólások (4)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

marti48
Marti48 / marti48 Wed, 2014-03-12 16:08

Kedves taksi!

Meg mindig az oldalatokon idözve, annyira megkivantam a fenti etelt, hogy bar gyönygytyuk hianyaban csak csirkemell husat fözöm, de szerintem igy is nagyon finom lesz. A paradicsom martasba en mindig belefözözk egy kis zellert, vagy annak levelet es ujhagymat szervirozok melle. A receptet köszönettel eltettem, es mar fözöm is!

Szivelyes üdvözlettel, Marti

gregoreva
Éva-Anyóca / gregoreva Thu, 2010-09-16 11:32

Kedves taksi! Köszi a gyors választ, ezek szerint készíthetem a mi házi, jászberényi gyöngytyúkunkból is.A házira szavazok én is, arról tudom, mit eszik,ezért aztán azt is, hogy mi mit eszünk.
Remélem, lesz gyakorlat a fényképezés terén is, igyekezet van.Éva

gregoreva
Éva-Anyóca / gregoreva Thu, 2010-09-16 07:38

Imádom a színeiteket!!!Az a tálalás.hm.......Fincsi lehet.Mi van, ha nem nyírteleki az a gyöngypipi????Helyi is jó lesz, mert raktároztam, és el fogom készíteni, azonnal nem, de a már írt baromfitartó barátnőm segítségével ,mihamarabb.Köszi:Éva-Anyóca

taksi
Mártika és Feri / taksi Thu, 2010-09-16 10:19

Kedve Éva Anyóca!

A gyönytyúknál is mint minden alapanyagnál
a legfontosabb, hogy friss, lehetőleg háztáji legyen.
A fotókon is észrevehető, hogy jó alapanyagból készült-e el egy étel.
A tálalás, ételfotózás pedig, gyakorlattal megtanulható.

Üdvözlettel: Ferenc

799
gyöngytyúk 1.3 kg
sárgarépa 25 dkg
fehérrépa 25 dkg
vöröshagyma 1 db
zeller 1 kis db
zellerlevél 1 db
0 ízlés szerint
bors 15 szem
csigatészta 10 dkg
paradicsomlé 5 dl
finomliszt 2 evőkanál
libazsír 3 ek
citrom 0.5 db
0 ízlés szerint
cukor 4 ek
szárnyas alaplé 2 dl