r
Nosalty Logó

Krémsajtos tortácskák

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Krémsajtos tortácskák
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
160 °C
  • 8% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 29% Zsír

Az alaphoz

A töltelékhez

A díszítéshez

Összesen 781 kcal
  • 8% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 29% Zsír

Az alaphoz

A töltelékhez

A díszítéshez

Összesen 3119 kcal
  • 8% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 29% Zsír

Az alaphoz

A töltelékhez

A díszítéshez

Összesen 271 kcal
  • 8% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 29% Zsír
  • 41% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    16 g

Zsír

  • Összesen
    59.1 g
  • Telített zsírsav
    13 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    13 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    141 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    592.2 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    9 mg
  • Kálcium
    116 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    81 mg
  • Foszfor
    200 mg
  • Nátrium
    182 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    48.5 g
  • Cukor
    27 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    84.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    156 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    16 mg
  • D vitamin:
    21 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    37 micro
  • Kolin:
    102 mg
  • Retinol - A vitamin:
    152 micro
  • α-karotin
    8 micro
  • β-karotin
    42 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    168 micro
Összesen 781 kcal
  • 8% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 29% Zsír
  • 41% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    63.9 g

Zsír

  • Összesen
    236.5 g
  • Telített zsírsav
    52 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    54 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    17 g
  • Koleszterin
    564 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2368.8 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    34 mg
  • Kálcium
    466 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    324 mg
  • Foszfor
    801 mg
  • Nátrium
    728 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    194 g
  • Cukor
    109 mg
  • Élelmi rost
    27 mg

VÍZ

  • Összesen
    337.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    624 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    28 mg
  • C vitamin:
    65 mg
  • D vitamin:
    83 micro
  • K vitamin:
    17 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    147 micro
  • Kolin:
    410 mg
  • Retinol - A vitamin:
    608 micro
  • α-karotin
    32 micro
  • β-karotin
    169 micro
  • β-crypt
    12 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    671 micro
Összesen 3119 kcal
  • 8% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 29% Zsír
  • 41% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    5.6 g

Zsír

  • Összesen
    20.6 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    49 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    206.2 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    3 mg
  • Kálcium
    41 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    28 mg
  • Foszfor
    70 mg
  • Nátrium
    63 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    16.9 g
  • Cukor
    10 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    29.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    54 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    7 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    13 micro
  • Kolin:
    36 mg
  • Retinol - A vitamin:
    53 micro
  • α-karotin
    3 micro
  • β-karotin
    15 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    58 micro
Összesen 271 kcal

Hozzávalók

Az alaphoz

A töltelékhez

A díszítéshez

  • 15 dkg málna (vagy egyéb bogyós gyümölcs: eper, szeder)

Elkészítés

Az alaphoz

  1. A muffinsütőt kibéleljük papírkapszlikkkal.
  2. A kekszet robotgépben összemorzsoljuk. (Robotgép hiányában műanyag zacskóba téve összetörjük vagy ledaráljuk.)
  3. Tálba tesszük a darált mandulát, az olvasztott vajat és a kekszmorzsát, és jól összekeverjük. Mindegyik papírformába 1-1 kanál tésztaalapot töltünk, és jól lenyomkodjuk. Betesszük a hűtőbe.
  4. A töltelékhez jól kikeverjük a krémsajtot, a tejfölt, a cukrot, a tojást és a tojássárgáját. Hozzáadjuk a vaníliaaromát és a lime reszelt héját és levét.
  5. A tölteléket egyenletesen eloszlatjuk a tésztaalapon. Gyümölccsel díszítjük.
  6. Előmelegített sütőben megsütjük. Kihűlve hűtőszekrénybe tesszük.
  7. A krémsajtos tortácskákat kivesszük a papírformából, friss gyümölccsel díszítve tálaljuk.
  • Sütés hőfoka: 160 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Sütés ideje: 25 perc
  • Receptkönyvben: 290
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 27564
  • Feltöltés dátuma: 2010. június 28.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

A krémsajtos sütik (cheesecake) nagy kedvenceim. Könnyű őket elkészíteni, nem kell feltétlenül drágát venni belőlük, mégis nagyon különleges ízűek.

Hozzávalók

Az alaphoz

A töltelékhez

A díszítéshez

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így lesz olyan finom a francia hagymaleves, mint az étteremben

A legtöbben azért szeretnek étterembe járni, mert valljuk be, akadnak olyan klasszikus ételek, amelyek egyszerűen finomabbak, ha egy vendéglátóhely konyháján készítik el őket. Ha valaha is ettél már hagyományos francia hagymalevest étteremben, akkor biztosan téged is megbabonázott a forró, karamellizált hagymákkal teli és olvasztott sajttal csábító leves. Szerencsére otthon is elkészítheted ezt a fantasztikus fogást. Mai Napi Tippünkből kiderül, miként!