Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Halpaprikás István mester konyhájából recept

hozzászólások (10)

energiamegoszlás

energiatartalom / 1 adag *

összesen: 245 kcal

energiatartalom a teljes receptre / 7 adag *

összesen: 1715 kcal

energiatartalom / 100 g *

összesen: 66 kcal
hasonló kalóriatartalmú receptek

Hozzászólások (10)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

sim01zoli
sim01zoli Fri, 2014-06-27 14:20

Én ma készítettem el, 1kg gyorsfagyasztott tengeri halfiléből, nagyon finom lett!
Kicsit több hagyma, paprika, paradicsom, fűszerek kerültek bele. Nem lehet elrontani!

Adriana91
Adriana91 Wed, 2016-09-21 17:28

Kedves "sim01zoli",

En is szeretnem elkesziteni, de mivel Angliaban elek, itt meg nem talaltam "magyar" halat. On milyen tengeri halat hasznalt?
Elore is koszonom valaszat!
Udv.: Adrienn

István125
István mester / István125 Thu, 2016-09-22 09:17

Kedves Adriana91!
Legutóbb én pangáziusz filét használtam, de gondolom a tőkehalfilé is jó. Arra vigyázz, hogy a recept fagyasztott halat ír, így több idő kell hozzá, mint ha már fel van olvadva.

Üdvözlettel: István mester

Adriana91
Adriana91 Thu, 2016-09-22 17:32

Kedves Istvan

Koszonom valaszat.
Azt hiszem akkor tőkehal lesz az mert azt itt kapni :)
Koszonom

István125
István mester / István125 Sat, 2013-11-09 19:14

Ez ízlés kérdése. Ez most nálam tengeri halfilé (Pangasius) volt. A főzési idő attól függ, hogy milyen állagúra szeretnéd készíteni. Mivel mirelit, kissé fagyos hal volt, ezért kellett a 20 perc. A recept leírásban ezt máris javítom.

Ellák
Tésztásfül / Ellák Sat, 2013-11-09 16:10

A főzési időt ismerem halak esetében, de az ízek miatt , ponty , süllő, kárász. tőkehal?
Köszi!

vcsuka
pussycat / vcsuka Sat, 2013-11-09 14:55

Szerintem akarmilyen halat hasznalsz 25-30 perc fozes utan teljesen szetfo. En amikor a halat beleteszem, 5 percnel tovabb semmi szin alatt nem foznem. A hal, foleg, ha kisseb darabokra van vagva, nagyon rovid ido alatt megfo.

245
hal 160 dkg
vöröshagyma 3 közepes db
paprika 2 közepes db
tejföl 2 dl
paradicsom 2 közepes db
fűszerpaprika 1 teáskanál
bors 0 ízlés szerint
0 ízlés szerint
napraforgó olaj 3 ek
tej 5 ek