Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Burek 4. - túrós és húsos-gombás recept

hozzászólások (7)

energiamegoszlás

energiatartalom / 1 adag *

A túrós burekhez

A húsos-gombás burekhez

A tepsik előkészítéséhez

összesen: 847 kcal

energiatartalom a teljes receptre / 4 adag *

A túrós burekhez

A húsos-gombás burekhez

A tepsik előkészítéséhez

összesen: 3391 kcal

energiatartalom / 100 g *

A túrós burekhez

A húsos-gombás burekhez

A tepsik előkészítéséhez

összesen: 222 kcal
hasonló receptek kalóriatartalma

Hozzászólások (7)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

taka11
taka11 Wed, 2012-10-03 07:42

Elkészítettem a túrós változatot és nagyon jól sikerült, ízlett a családomnak. Ajánlom mindenkinek.

TeaRoom
TeaRoom / TeaRoom Sun, 2011-04-03 12:29

Szia Kata!
Örülök hogy a kedvedben tudtam járni! Nem is tudtam hogy a romániai magyarok is ismerik. A túrós a klasszikus burek, de ha nem kapsz túrót akkor esetleg próbáld ki a cottage cheese-t, vagy a húsos, gombás töltelékeket!

7pettyes
7pettyes Fri, 2011-04-01 03:14

Jajj de jo hogy fent van ez a recept!!! TeaRoom orok halam :)
Nehany hete ettem eloszor, elotte sohasem hallottam rola.
Miutan kulfoldre koltoztem , Romaniabol erkezett magyaroknal ettem eloszor es ez olyan finom.
Csak az a baj, hogy itt nincs igazi turo , fel ev utan talaltam valamit , amivel helyettesiteni lehet nagyjabol :(
Mondjuk hasonlo van a helyi kajaldakban... spenotos -fetas valami, de az ize hasonlit.
Megegyszer koszi

Udv Kata

TeaRoom
TeaRoom / TeaRoom Mon, 2011-03-28 21:40

Igen nagyon nagy élmény, ha arra nyaralunk általában mindig ez a reggeli egy jó bögre finom jogurttal!

narancsvirág
narancsvirág Sat, 2011-03-26 18:51

Nyáron Horvátországban voltam.(Krnica)Ott ettem bureket.
Frissen, még melegen. Akkor vették ki a kemencéből.
Kedvencem lett.

847
réteslap 2 csomag
tehéntúró 250 g
tojás 3 db
tejföl 3 ek
napraforgó olaj 1 dl
0 ízlés szerint
ásványvíz 0.5 dl
réteslap 1 csomag
darált sertéshús 15 dkg
gomba 15 dkg
vöröshagyma 1 közepes fej
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
ásványvíz 0.5 dl
napraforgó olaj 2 ek
napraforgó olaj 2 ek