r
Nosalty Logó

Tejszínes-banános gyors süti

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Tejszínes-banános gyors süti
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 5% Fehérje
  • 54% Szénhidrát
  • 16% Zsír

A sütihez

A krémhez

Összesen 1288 kcal
  • 5% Fehérje
  • 54% Szénhidrát
  • 16% Zsír

A sütihez

A krémhez

Összesen 7722 kcal
  • 5% Fehérje
  • 54% Szénhidrát
  • 16% Zsír

A sütihez

A krémhez

Összesen 270 kcal
  • 5% Fehérje
  • 54% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 25% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    18 g

Zsír

  • Összesen
    54.7 g
  • Telített zsírsav
    25 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    15 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    12 g
  • Koleszterin
    125 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1082.4 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    38 mg
  • Kálcium
    296 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    40 mg
  • Foszfor
    393 mg
  • Nátrium
    310 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    182.4 g
  • Cukor
    107 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    84 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    60 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    12 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    27 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    44 micro
  • Kolin:
    112 mg
  • Retinol - A vitamin:
    60 micro
  • α-karotin
    6 micro
  • β-karotin
    8 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    182 micro
Összesen 1288 kcal
  • 5% Fehérje
  • 54% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 25% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    108 g

Zsír

  • Összesen
    328.5 g
  • Telített zsírsav
    148 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    90 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    70 g
  • Koleszterin
    753 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6494.1 g
  • Cink
    8 mg
  • Szelén
    226 mg
  • Kálcium
    1777 mg
  • Vas
    13 mg
  • Magnézium
    243 mg
  • Foszfor
    2359 mg
  • Nátrium
    1863 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    1094.1 g
  • Cukor
    641 mg
  • Élelmi rost
    21 mg

VÍZ

  • Összesen
    504 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    361 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    75 mg
  • C vitamin:
    24 mg
  • D vitamin:
    162 micro
  • K vitamin:
    13 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    7 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    265 micro
  • Kolin:
    670 mg
  • Retinol - A vitamin:
    357 micro
  • α-karotin
    36 micro
  • β-karotin
    46 micro
  • β-crypt
    17 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1090 micro
Összesen 7722 kcal
  • 5% Fehérje
  • 54% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 25% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    3.8 g

Zsír

  • Összesen
    11.5 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    26 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    227.7 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    62 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    9 mg
  • Foszfor
    83 mg
  • Nátrium
    65 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    38.4 g
  • Cukor
    22 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    17.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    13 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    6 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    9 micro
  • Kolin:
    23 mg
  • Retinol - A vitamin:
    13 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    2 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    38 micro
Összesen 270 kcal

Hozzávalók

A sütihez

A krémhez

Elkészítés

A sütihez

  1. A tojásokat a cukorral, vaníliás cukorral jól kikeverjük.
  2. Hozzáadjuk a kefirt, az olajat, majd a liszttel elkevert sütőport is.
  3. A massza felét beleöntjük a tepsibe, amit előzőleg sütőpapírral kibéleltünk. A másik felébe kakaóport teszünk.
  4. A fehér masszába banándarabokat rakunk, majd rákanalazzuk a kakaós masszát is.
  5. Előmelegített sütőben megsütjük.
  6. Amikor a tészta kihűlt, lehúzzuk róla a sütőpapírt, majd visszatesszük a tepsibe, és megkenjük lekvárral (melegítsük meg a lekvárt).
  7. A pudingot a szokott módon megfőzzük a cukorral, majd langyosra hűtjük. A Hulalát felverjük keményre, és összekeverjük a pudinggal.
  8. A pudingos-tejszínes habot a süti tetejére kenjük. Hűtőbe tesszük pár órára!
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Tepsi mérete: 31x41
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Receptkönyvben: 81
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 5
  • Össznézettség: 6704
  • Feltöltés dátuma: 2014. február 28.

Receptkategóriák

Nagyon finom süti! Nem lehet abbahagyni, annyira isteni :) A tepsi 31x41 cm-es.

Hozzávalók

A sütihez

A krémhez

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így lesz olyan finom a francia hagymaleves, mint az étteremben

A legtöbben azért szeretnek étterembe járni, mert valljuk be, akadnak olyan klasszikus ételek, amelyek egyszerűen finomabbak, ha egy vendéglátóhely konyháján készítik el őket. Ha valaha is ettél már hagyományos francia hagymalevest étteremben, akkor biztosan téged is megbabonázott a forró, karamellizált hagymákkal teli és olvasztott sajttal csábító leves. Szerencsére otthon is elkészítheted ezt a fantasztikus fogást. Mai Napi Tippünkből kiderül, miként!