r
Nosalty Logó

Halpogácsa zöldsalátával

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
eztettem
Halpogácsa zöldsalátával
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
rántott ételek
  • 8% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 3% Zsír
Összesen 168 kcal
  • 8% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 3% Zsír
Összesen 500 kcal
  • 8% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 3% Zsír
Összesen 69 kcal
  • 8% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 83% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    16.1 g

Zsír

  • Összesen
    6.4 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    17 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    897 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    24 mg
  • Kálcium
    97 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    40 mg
  • Foszfor
    165 mg
  • Nátrium
    569 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    10.7 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    155.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    117 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    35 mg
  • D vitamin:
    480 micro
  • K vitamin:
    188 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    51 micro
  • Kolin:
    71 mg
  • Retinol - A vitamin:
    20 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1165 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    519 micro
Összesen 168 kcal
  • 8% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 83% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    48.3 g

Zsír

  • Összesen
    19.2 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    50 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2690.9 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    71 mg
  • Kálcium
    290 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    120 mg
  • Foszfor
    496 mg
  • Nátrium
    1706 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    32 g
  • Cukor
    8 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    467 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    350 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    7 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    106 mg
  • D vitamin:
    1439 micro
  • K vitamin:
    564 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    12 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    153 micro
  • Kolin:
    212 mg
  • Retinol - A vitamin:
    59 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    3495 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1556 micro
Összesen 500 kcal
  • 8% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 83% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    6.7 g

Zsír

  • Összesen
    2.7 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    7 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    375.8 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    10 mg
  • Kálcium
    41 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    17 mg
  • Foszfor
    69 mg
  • Nátrium
    238 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    4.5 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    65.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    49 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    15 mg
  • D vitamin:
    201 micro
  • K vitamin:
    79 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    21 micro
  • Kolin:
    30 mg
  • Retinol - A vitamin:
    8 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    488 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    217 micro
Összesen 69 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A tej-víz-babérlevél keverékében feltetsszüka halszeletet főni - felforraljuk, lezárjuk, és hagyjukelhűlni a tejben.
  2. Ezalatt a krumplit kockákra vágva megfőzzük. még melegen összetörtjük, aztán a legalacsonyabb hőfokon még 1 percet kapott, hogy elpárologjon a maradék nedvesség belőle.
  3. Hozzáadjuka majonézt, a joghurtot, a mustárt és az összevágott kaprit, sózzuk, borsozzuk,és alaposan elkeverjük. Amajonéz-joghurt stb. csak körülbelüli mennyiség, mindenki igazítsa a saját ízléséhez.
  4. Az a fajta hal, amit használtam (smoked coley - a magyar nevét várom szeretettel, én nem leltem meg) lemezes szerkezetű - nagyon nem kellett gondolkodnom a méretre vagdosással. Pikk-pakk lapokra hullt. lazán hozzákeverjüka krumplihoz - nem kell, hogy egynemű massza legyen!
  5. Evőkanálnyi adagokat gombócolunklisztes kézzel (12 lett), aztán a szokásos módon panírozzuk.
  6. Kevés olajban közepes lángon sütjükmeg őket.
  7. Zöldsaláta volt a köret mellé.
  • Sütés ideje: 151 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 220
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 13
  • Össznézettség: 22878
  • Feltöltés dátuma: 2012. október 16.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Halpogácsa zöldsalátával
eztettem 39 recept

Az együnk több halat mozgalmam keretében készült ebédre a halpogácsa. Nem túl bonyolult az elkészítése, cserébe sok pepecselés van vele (oké, én utálok panírozni...), de nagyon szerethető lett a végeredmény.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így lesz olyan finom a francia hagymaleves, mint az étteremben

A legtöbben azért szeretnek étterembe járni, mert valljuk be, akadnak olyan klasszikus ételek, amelyek egyszerűen finomabbak, ha egy vendéglátóhely konyháján készítik el őket. Ha valaha is ettél már hagyományos francia hagymalevest étteremben, akkor biztosan téged is megbabonázott a forró, karamellizált hagymákkal teli és olvasztott sajttal csábító leves. Szerencsére otthon is elkészítheted ezt a fantasztikus fogást. Mai Napi Tippünkből kiderül, miként!