r
Nosalty Logó

Sütés nélküli gyümölcsös sajttorta

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Salamon Csilla
Sütés nélküli gyümölcsös sajttorta
adag
Előkészítés
perc
süti sütés nélkül
  • 6% Fehérje
  • 42% Szénhidrát
  • 27% Zsír

Kekszes alaphoz:

Krémhez:

Tetejére:

Összesen 2048 kcal
  • 6% Fehérje
  • 42% Szénhidrát
  • 27% Zsír

Kekszes alaphoz:

Krémhez:

Tetejére:

Összesen 8183 kcal
  • 6% Fehérje
  • 42% Szénhidrát
  • 27% Zsír

Kekszes alaphoz:

Krémhez:

Tetejére:

Összesen 334 kcal
  • 6% Fehérje
  • 42% Szénhidrát
  • 27% Zsír
  • 26% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    28.3 g

Zsír

  • Összesen
    127.5 g
  • Telített zsírsav
    39 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    35 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    16 g
  • Koleszterin
    126 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    835.8 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    3 mg
  • Kálcium
    167 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    51 mg
  • Foszfor
    145 mg
  • Nátrium
    466 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    197.9 g
  • Cukor
    116 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    122.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    823 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    23 micro
  • K vitamin:
    67 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    9 micro
  • Kolin:
    32 mg
  • Retinol - A vitamin:
    784 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    462 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    30 micro
Összesen 2048 kcal
  • 6% Fehérje
  • 42% Szénhidrát
  • 27% Zsír
  • 26% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    113 g

Zsír

  • Összesen
    510.1 g
  • Telített zsírsav
    156 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    140 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    65 g
  • Koleszterin
    503 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3343 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    12 mg
  • Kálcium
    668 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    205 mg
  • Foszfor
    582 mg
  • Nátrium
    1864 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    791.6 g
  • Cukor
    462 mg
  • Élelmi rost
    29 mg

VÍZ

  • Összesen
    490.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    3292 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    27 mg
  • C vitamin:
    8 mg
  • D vitamin:
    92 micro
  • K vitamin:
    267 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    37 micro
  • Kolin:
    129 mg
  • Retinol - A vitamin:
    3137 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    1846 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    119 micro
Összesen 8183 kcal
  • 6% Fehérje
  • 42% Szénhidrát
  • 27% Zsír
  • 26% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    4.6 g

Zsír

  • Összesen
    20.8 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    20 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    136 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    0 mg
  • Kálcium
    27 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    8 mg
  • Foszfor
    24 mg
  • Nátrium
    76 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    32.2 g
  • Cukor
    19 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    20 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    134 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    4 micro
  • K vitamin:
    11 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    2 micro
  • Kolin:
    5 mg
  • Retinol - A vitamin:
    128 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    75 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    5 micro
Összesen 334 kcal

Hozzávalók

Kekszes alaphoz:

Krémhez:

Tetejére:

Elkészítés

Kekszes alaphoz:

  1. A darált kekszet a kakaóporral összekeverjük.
  2. Ezután egy edénybe a margarint a cukorral és a tejjel összemelegítjük annyira, hogy a margarin és a cukor elolvadjon.
  3. Levesszük a tűzről, hozzáadjuk a kakaóporos kekszet és a rumaromát.
  4. Kapcsos tortaformába tesszük a masszát, szépen elegyengetjük, és félretesszük.

Krémhez:

  1. Kis lábosban kevés vízzel elvegyítjük a zselatint, és félretesszük.
  2. Kikeverjük a mascarponét, joghurtot, tejfölt a porcukorral, és beleforgatjuk a keményre felvert tejszínt.
  3. A zselatint kis lángon kevergetve feloldjuk, 3-4 ek. krémmel elvegyítjük, majd a többi krémhez adjuk, és ráöntjük a kekszes alapra. Pár órára hűtőbe tesszük.

Tetejére:

  1. Szőlőszemeket megmossuk, hosszában kettévágjuk, és virág alakokat készítünk vele a torta tetejére.
  • Receptkönyvben: 75
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 4894
  • Feltöltés dátuma: 2018. szeptember 17.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Sütés nélküli gyümölcsös sajttorta
Salamon Csilla 1202 recept

Anyukám születésnapjára készítettem el ezt a tortát.

Hozzávalók

Kekszes alaphoz:

Krémhez:

Tetejére:

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így lesz olyan finom a francia hagymaleves, mint az étteremben

A legtöbben azért szeretnek étterembe járni, mert valljuk be, akadnak olyan klasszikus ételek, amelyek egyszerűen finomabbak, ha egy vendéglátóhely konyháján készítik el őket. Ha valaha is ettél már hagyományos francia hagymalevest étteremben, akkor biztosan téged is megbabonázott a forró, karamellizált hagymákkal teli és olvasztott sajttal csábító leves. Szerencsére otthon is elkészítheted ezt a fantasztikus fogást. Mai Napi Tippünkből kiderül, miként!