r
Nosalty Logó

Rántott csirkemell zabbundában

cukormentes laktózmentes gluténmentes tejmentes tojást tartalmaz
NS
Rántott csirkemell zabbundában
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
rántott ételek
  • 15% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 27% Zsír
Összesen 930 kcal
  • 15% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 27% Zsír
Összesen 3718 kcal
  • 15% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 27% Zsír
Összesen 352 kcal
  • 15% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 27% Zsír
  • 45% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    37.7 g

Zsír

  • Összesen
    71.6 g
  • Telített zsírsav
    10 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    32 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    25 g
  • Koleszterin
    146 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1180.4 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    50 mg
  • Kálcium
    40 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    106 mg
  • Foszfor
    494 mg
  • Nátrium
    482 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    34.2 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    117.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    30 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    27 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    12 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    13 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    35 micro
  • Kolin:
    164 mg
  • Retinol - A vitamin:
    30 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    4 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    145 micro
Összesen 930 kcal
  • 15% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 27% Zsír
  • 45% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    150.7 g

Zsír

  • Összesen
    286.6 g
  • Telített zsírsav
    40 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    128 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    100 g
  • Koleszterin
    582 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4721.4 g
  • Cink
    11 mg
  • Szelén
    199 mg
  • Kálcium
    161 mg
  • Vas
    11 mg
  • Magnézium
    426 mg
  • Foszfor
    1975 mg
  • Nátrium
    1930 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    7 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    136.7 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    20 mg

VÍZ

  • Összesen
    471.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    121 micro
  • B6 vitamin:
    4 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    109 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    49 micro
  • K vitamin:
    18 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    50 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    141 micro
  • Kolin:
    656 mg
  • Retinol - A vitamin:
    119 micro
  • α-karotin
    8 micro
  • β-karotin
    18 micro
  • β-crypt
    7 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    579 micro
Összesen 3718 kcal
  • 15% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 27% Zsír
  • 45% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    14.2 g

Zsír

  • Összesen
    27.1 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    12 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    9 g
  • Koleszterin
    55 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    445.8 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    19 mg
  • Kálcium
    15 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    40 mg
  • Foszfor
    186 mg
  • Nátrium
    182 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    12.9 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    44.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    11 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    10 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    13 micro
  • Kolin:
    62 mg
  • Retinol - A vitamin:
    11 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    2 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    55 micro
Összesen 352 kcal

Elkészítés

  1. A csirkét vékony szeletekre vágjuk, picit kiklopfoljuk.
  2. Két mélyebb tányért készítünk elő. Az egyikbe beleöntjük a zabpelyhet. A másikban felverjük a tojást a fűszerekkel.
  3. A hússzeleteket egyesével belemártjuk a tojásba.
  4. Utána beleforgatjuk a zabpehelybe. (Rányomkodjuk, és picit megrázzuk, hogy a felesleg leperegjen.)
  5. Forró olajban megsütjük. (Sütőben is süthető, de úgy szárazabb lesz a hús.)
  6. Ha kisült, leitatjuk róla az olajat egy papírszalvétával.
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Receptkönyvben: 327
  • Tegnapi nézettség: 7
  • 7 napos nézettség: 72
  • Össznézettség: 95110
  • Feltöltés dátuma: 2011. augusztus 08.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Liszt helyett már csak zabot használok. Kipróbáltam a rántott csirkét is zabbal. Nagyon fincsi.

Címlapról ajánljuk

További cikkek