r
Nosalty Logó

Kolbászos sült karaj gombával

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
Kiss Móni
Kolbászos sült karaj gombával
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 16% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 20% Zsír
Összesen 985 kcal
  • 16% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 20% Zsír
Összesen 3938 kcal
  • 16% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 20% Zsír
Összesen 224 kcal
  • 16% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 20% Zsír
  • 64% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    63.2 g

Zsír

  • Összesen
    79.5 g
  • Telített zsírsav
    37 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    23 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    209 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2081.8 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    65 mg
  • Kálcium
    27 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    60 mg
  • Foszfor
    545 mg
  • Nátrium
    1379 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    4 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    258.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    261 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    50 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    16 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    22 micro
  • Kolin:
    143 mg
  • Retinol - A vitamin:
    256 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    59 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    0 micro
Összesen 985 kcal
  • 16% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 20% Zsír
  • 64% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    253 g

Zsír

  • Összesen
    318 g
  • Telített zsírsav
    147 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    91 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    24 g
  • Koleszterin
    835 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    8327.2 g
  • Cink
    16 mg
  • Szelén
    259 mg
  • Kálcium
    107 mg
  • Vas
    7 mg
  • Magnézium
    239 mg
  • Foszfor
    2181 mg
  • Nátrium
    5517 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    15.9 g
  • Cukor
    10 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    1033.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1042 micro
  • B6 vitamin:
    6 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    8 mg
  • C vitamin:
    10 mg
  • D vitamin:
    202 micro
  • K vitamin:
    11 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    4 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    62 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    87 micro
  • Kolin:
    571 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1023 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    237 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    0 micro
Összesen 3938 kcal
  • 16% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 20% Zsír
  • 64% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    14.4 g

Zsír

  • Összesen
    18.1 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    47 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    473.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    15 mg
  • Kálcium
    6 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    14 mg
  • Foszfor
    124 mg
  • Nátrium
    314 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    0.9 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    58.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    59 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    11 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    5 micro
  • Kolin:
    32 mg
  • Retinol - A vitamin:
    58 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    13 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    0 micro
Összesen 224 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A kolbászt nagyon apró darabokra vágjuk, majd hozzáadjuk a vajat és a petrezselymet, és kézzel jól össze gyúrjuk.
  2. A karajt megmossuk, majd húsklopfolóval éppenhogy csak végig ütögetjük.
  3. Besózzuk.
  4. A gombát megpucoljuk, és megmossuk.
  5. Fogunk egy tepsit, és kiolajozzuk az alját.
  6. A karajokat megpakoljuk a kolbászos vajjal, majd fogpiszkálóval két helyen megtűzzük.
  7. A maradék kolbászkrémet a gombákba rakosgatjuk.
  8. Alufóliával letakarjuk, majd 30-40 percig puhítjuk, majd levéve a fóliát még kb. 15 percig sütjük, pirítjuk, hogy szép színe legyen! Jó étvágyat!
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Tepsi mérete: 32x22
  • Sütés ideje: 55 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 27
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 2
  • Össznézettség: 3092
  • Feltöltés dátuma: 2012. április 06.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
Kiss Móni 258 recept

A tv-ben láttam ezt a receptet, bár ott csirke bőre alá tették be ezt a krémet. Nekem ez volt itthon, de így is elfogyott hamar!

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek