Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Zsenge borsófőzelék recept

hozzászólások (26)

energiamegoszlás

energiatartalom / 1 adag *

összesen: 384 kcal

energiatartalom a teljes receptre / 2 adag *

összesen: 766 kcal

energiatartalom / 100 g *

összesen: 89 kcal

Hozzászólások (26)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

veronron
veronron Thu, 2017-07-20 22:25

Nagyon kezdő szakácsként én is elkészítettem, finom lett és nem volt nehéz. :) Sajnos kicsit sűrű lett, de ez nem a recept hibája :D

totjozsi
totjozsi Sat, 2015-11-07 00:38

azért én biztos nem tennék disznózsírt ebbe a könnyű, zsenge, édeskés ízvilágba, sokkal inkább világos vajas rantással keszítem

P.Móni
P.Móni Sun, 2015-11-01 08:48

Úgy érzem egész jól főzök ,de a főzelékekkel valahogy mindig... " magic" érzésem volt. Vagy sikerül vagy nem. A recepteddel végre megtanultam BIZTOSAN finom főzeléket csinálni :) köszönöm :))

Dana93
Dana93 Wed, 2014-11-05 15:44

kollégistaként ez a recept gyorsan az egyik kedvencemmé vált :D otthonról hozott fasírttal vagy sült virslivel tökéletes :D nyami

blubell
blubell Tue, 2013-11-26 13:50

Én pálma és kókuszzsírt használok minden főzéshez, egézséges és finom. Köszönöm a receptet. Ma is ez lesz a vacsi. :)

Marcsisef
Marcsisef / Marcsisef Fri, 2013-06-14 05:59

Kedves Filamér
Köszönöm az elismerésed és, hogy tetszik a receptem.
Szívemből szólottál, úgy látom te is úgy vélekedsz, hogy a zsenge primőrök izét nem kell mindenféle fűszerekkel pikánssá tenni. A növényi zsiradékokkal szemben én a zsírra és a vajra szavazok, de természetesen az olívaolaj helyett nem használok libazsírt.
További szép hetet kívánok.
Üdv. Marcsi

Filamér
Filamér Sun, 2013-01-13 23:29

Én is így készítem, ezért nagyon örülök, hogy más is vállalja, hogy nem kell bonyolítani és vajjal, margarinnal, pláne olívaolajjal bolondítani, zsírral adja ki igazán az ízét :-) Falusi nagyanyáink, dédanyáink receptje, kevés fűszer, letisztult, nemes íz, örülök, hogy közzétetted!

totjozsi
totjozsi Sat, 2015-11-07 00:43

ennek az ételnek a világos vajas rantás adja meg az izét, nem "bolondítja". a disznózsír fűszeres etelekbe való, nem az ilyen könnyű, édeskés ízekhez.

384
zöldborsó 50 dkg
sertészsír 0.5 ek
fokhagyma 2 gerezd
finomliszt 2 evőkanál
petrezselyem 0.5 csokor
tej 3 dl
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint