Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Zabpehely krokett recept

hozzászólások (6)

energiamegoszlás

energiatartalom / 1 adag *

A masszához

A panírozáshoz

Sütőzsiradék
A bő zsírban sütéshez felhasznált zsiradék energia- és tápanyagtartalma részlegesen kerül beszámításra a kész étel vonatkozó értékeibe.

Minden fázishoz
összesen: 458 kcal

energiatartalom a teljes receptre / 8 adag *

A masszához

A panírozáshoz

összesen: 3663 kcal

energiatartalom / 100 g *

A masszához

A panírozáshoz

összesen: 189 kcal
hasonló receptek kalóriatartalma

Hozzászólások (6)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

gyanett
gyanett Sun, 2017-11-12 11:29

Szeretném egyeztetni receptet, mert nagyon szeretném kipróbálni.
A panírozás menete nem egyértelmű.
A rizslisztet kell elkeverni a vízzel, amiben meg kell forgatni először a kroketteket és utána a szezámmagot a zsemlemorzsával kell elkeverni 2 dl olajjal és ebben kell még megforgatni az ételt? Esetleg az olaj már a sütéshez kell?

Evapal
Evapal Tue, 2015-10-13 01:23

Koszonom a receptet, nagyon finom, laktatos es egyszeru elkesziteni! En sutoben sutottem meg egy kis olajat kentem ala meg a tetejere. Csak a rizsliszttel nem tudtam mit kezdeni meg arra nem tudtam rajonni hogy mire kellett volna a 2dl viz a szezam magot meg kihagytam mert nem volt itthon. En csak ugy bemorzsaztam a rudakat es mivel ragacsos volt kisse teljesen konnyen befedte.

zsófikacsa
zsófikacsa Thu, 2012-03-22 11:22

Ez nagyon finom. Én nem raktam rá panírt, mert pl rízsliszt nem is volt itthon. De a napraforgómag kifejezetten kellemes ízt ad neki!
Igazából kéne hozzá valami jó szósz/mártás, és akkor tökéletes lenne!

zsófikacsa
zsófikacsa Wed, 2012-03-28 12:56

Hát azt is lehet . Ma én is fözelékhez fogom csinálni. De szerintem (mint ahogy a múltkor csináltam) teljesen megállja a helyét húspótlóként, és mondjuk rizzsel hozzá köretnek. Akkor persze nem a köret kategóriába tartozik :-)

458
zabpehely 3.5 bögre
vöröshagyma 1 nagy fej
szójaszósz 4 ek
napraforgómag 10 dkg
köménymag 0.5 teáskanál
fokhagyma 6 gerezd
víz 7.5 dl
élesztőpehely 2 ek
rizsliszt 4 evőkanál
víz 2 dl
szezámmag 10 dkg
zsemlemorzsa 10 dkg