Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Vörösboros resztelt máj recept

hozzászólások (12)

energiamegoszlás

energiatartalom / 1 adag *

összesen: 359 kcal

energiatartalom a teljes receptre / 4 adag *

összesen: 1440 kcal

energiatartalom / 100 g *

összesen: 115 kcal

Hozzászólások (12)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Szputya
Szputya Sat, 2020-04-25 21:29

Életem első resztelt máját készítettem a recepted alapján. El is fogyott... Köszönöm a sikerélményt!

sankoxxl
sankoxxl Fri, 2017-03-31 21:54

Makacs dolog ez a sózni tilos a májat tévhit. Nem a sótól lesz kemény, hanem a túlsütéstől.

Tuvia13
Tuvia / Tuvia13 Sat, 2013-04-27 16:08

Nagyon finom volt, köszönjük a receptet. Csirkemájjal készítettem, isteni lett!
Üdv:
Zsuzsa

yens
yens / yens Tue, 2012-12-04 16:25

Elmentve, ez lesz a vacsi :) Csirkemàjjal is mukodik? Vègeredmènyrol beszàmolok!

PEGS
PEGS Fri, 2011-12-16 16:35

Elkészült,kis csavarral:) Kiegészítettem kicsit lecsós,-gombás variációval. +fokhagyma !,bazsalikom,-
csipet tárkony. Nagyon kiváló és laktató :) Kis füstölt szalonnakocka alápirítva sem rontja el :)

Gery83
Gery83 / Gery83 Sun, 2011-11-06 12:41

Én most fogok nekikezdeni életem első resztelt májának a Te recepted alapján :D A képen nagyon guszta..

feketepillangó
feketepillangó / feketepillangó Mon, 2011-03-28 18:21

Kedves Marika!
Írok, mert tudnod kell,én nagyon nem szeretem a resztelt májat!!!
A család kedvéért viszont néha szoktam, de most gondoltam újítok....hátha?!!
És a végeredmény: Degeszre ettem magam!!! (pirul)
Köszönöm szépen....(az egész család nevében)
Ezután sűrűbben készítem!

Tmea
Tmea / Tmea Tue, 2011-02-15 15:51

Szia Marika!

Végre, életemben először sikerült a resztelt máj, hála neked! Nagyon jó ez a recept, remek ötlet a vörösbor, (tettem még hozzá egy kis gombát is)! Gyerekkorom óta szeretem a resztelt májat, de mindig egy híg löttyben úszkáló hol kemény, hol félig nyers kaja lett a végeredmény, mert úgy hittem, hogy csak pár percet kell főzni, mert minél tovább főzzük, annál keményebb lesz. Így aztán sosem találtam el a főzési időt, mert azt hittem a máj csak keményedik, nem pedig puhul. Most már tudom, hogy először keményedik és aztán puhul is...Nagyon köszi, hogy felraktad ezt a receptet, tőled csak tanulni lehet!!!! :-))
Sok puszi
Tímea

maria_0725
Sárvári Mária / maria_0725 Wed, 2011-02-16 12:46

Kedves Tímea !
Köszi a dícséretet, az érdem a tiéd is mert próbálkoztál és sikert értél el.
Most tettem fel egy másik máj receptet ha érdekel nem tudom ugyan mikor jelenik meg, Csoda finom Kapuvári böllérmáj! Próbáld ki mert nagyon megéri olyan ízélményt ad! Puszi Marika

359
sertésmáj 60 dkg
vöröshagyma 3 nagy fej
vörösbor 1 dl
napraforgó olaj 5 ek
majoranna 0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
fűszerpaprika 1 ek
0 ízlés szerint