r
Nosalty Logó

Virslis minipizzák

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Virslis minipizzák
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 13% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 15% Zsír
Összesen 418 kcal
  • 13% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 15% Zsír
Összesen 4161 kcal
  • 13% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 15% Zsír
Összesen 263 kcal
  • 13% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 39% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    17.1 g

Zsír

  • Összesen
    19.2 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    68 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1253.1 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    28 mg
  • Kálcium
    302 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    26 mg
  • Foszfor
    220 mg
  • Nátrium
    674 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    41.9 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    49.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    118 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    10 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    44 micro
  • Kolin:
    24 mg
  • Retinol - A vitamin:
    117 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    9 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    33 micro
Összesen 418 kcal
  • 13% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 39% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    170.8 g

Zsír

  • Összesen
    192.5 g
  • Telített zsírsav
    79 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    73 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    25 g
  • Koleszterin
    681 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    12531.3 g
  • Cink
    17 mg
  • Szelén
    284 mg
  • Kálcium
    3019 mg
  • Vas
    17 mg
  • Magnézium
    256 mg
  • Foszfor
    2195 mg
  • Nátrium
    6737 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    418.7 g
  • Cukor
    26 mg
  • Élelmi rost
    19 mg

VÍZ

  • Összesen
    491.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1180 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    6 micro
  • E vitamin:
    19 mg
  • C vitamin:
    22 mg
  • D vitamin:
    103 micro
  • K vitamin:
    11 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    18 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    439 micro
  • Kolin:
    243 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1174 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    87 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    333 micro
Összesen 4161 kcal
  • 13% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 39% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    10.8 g

Zsír

  • Összesen
    12.2 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    43 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    793.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    18 mg
  • Kálcium
    191 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    16 mg
  • Foszfor
    139 mg
  • Nátrium
    427 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    26.5 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    31.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    75 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    7 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    28 micro
  • Kolin:
    15 mg
  • Retinol - A vitamin:
    74 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    6 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    21 micro
Összesen 263 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Összekeverjük a lisztet az élesztővel, majd összegyúrjuk a tojással, az olajjal, a sóval, a cukorral és a tejjel. Fontos, hogy a tej csak langyos legyen és ne meleg!
  2. Kb 5 percet várunk, majd újra átgyúrjuk a tésztát. Lisztezett deszkán kb. kisujjnyi vastagra nyújtjuk. Közben megfőzzük a virsliket.
  3. A kinyújtott tésztát megkenjük pizzakrémmel, majd megszórjuk reszelt sajttal.
  4. Egymás mellé felsorakoztatjuk rá a virsliket, majd felcsavarjuk, mint a rétest.
  5. Éles késsel ujjnyi vastag szeletekre vágjuk, majd egy sütőpapírral kibélelt tepsibe helyezzük őket. Reszelt sajttal megszórjuk mindegyik kis minipizza tetejét.
  6. Előmelegített sütőben, alacsony hőfokon sütjük.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés ideje: 25 perc
  • Receptkönyvben: 182
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 2
  • Össznézettség: 11528
  • Feltöltés dátuma: 2012. április 02.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Lehet jó vastagon kenni a pizzakrémet, mivel elég jól felveszi a tészta, és akkor nem lesz száraz az elkészült minipizza. Bármilyen virsli megfelel a célnak, én füstölt-sajtos virslivel csináltam. Ugyanez igaz a sajtra is, bármilyet használhatunk, én nagylyukúval készítettem. Ha túl ragadós a tészta, használhatunk nyugodtan több lisztet az átgyúrásnál! Gyorsan megvan és nagyon finom! :)

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így lesz olyan finom a francia hagymaleves, mint az étteremben

A legtöbben azért szeretnek étterembe járni, mert valljuk be, akadnak olyan klasszikus ételek, amelyek egyszerűen finomabbak, ha egy vendéglátóhely konyháján készítik el őket. Ha valaha is ettél már hagyományos francia hagymalevest étteremben, akkor biztosan téged is megbabonázott a forró, karamellizált hagymákkal teli és olvasztott sajttal csábító leves. Szerencsére otthon is elkészítheted ezt a fantasztikus fogást. Mai Napi Tippünkből kiderül, miként!