r
Nosalty Logó

Stifado 2.

cukrot taratalmaz laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
Serci
Stifado 2.
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 14% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 521 kcal
  • 14% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 2087 kcal
  • 14% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 123 kcal
  • 14% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 77% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    56 g

Zsír

  • Összesen
    20 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    11 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    153 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2032.5 g
  • Cink
    10 mg
  • Szelén
    83 mg
  • Kálcium
    42 mg
  • Vas
    7 mg
  • Magnézium
    79 mg
  • Foszfor
    572 mg
  • Nátrium
    1239 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    18.6 g
  • Cukor
    12 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    315.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    19 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    11 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    12 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    7 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    17 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    34 micro
  • Kolin:
    233 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    7 micro
  • β-karotin
    226 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    7191 micro
  • Lut-zea
    4 micro
Összesen 521 kcal
  • 14% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 77% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    224 g

Zsír

  • Összesen
    80.1 g
  • Telített zsírsav
    24 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    43 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    610 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    8130.2 g
  • Cink
    41 mg
  • Szelén
    330 mg
  • Kálcium
    167 mg
  • Vas
    29 mg
  • Magnézium
    316 mg
  • Foszfor
    2289 mg
  • Nátrium
    4956 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    74.4 g
  • Cukor
    46 mg
  • Élelmi rost
    10 mg

VÍZ

  • Összesen
    1261.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    76 micro
  • B6 vitamin:
    8 mg
  • B12 Vitamin:
    43 micro
  • E vitamin:
    9 mg
  • C vitamin:
    46 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    28 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    67 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    134 micro
  • Kolin:
    933 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    29 micro
  • β-karotin
    906 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    28764 micro
  • Lut-zea
    15 micro
Összesen 2087 kcal
  • 14% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 77% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    13.1 g

Zsír

  • Összesen
    4.7 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    36 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    473.9 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    19 mg
  • Kálcium
    10 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    18 mg
  • Foszfor
    133 mg
  • Nátrium
    289 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    4.3 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    73.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    4 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    8 micro
  • Kolin:
    54 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    53 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    1677 micro
  • Lut-zea
    1 micro
Összesen 123 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Felvágjuk a húst nagyobb kockákra, megszórjuk borssal és a húspuhítóval, majd pihentetjük.
  2. Az olajon megpirítjuk a húst, majd kiszedjük, félretesszük. Az olajon megpirítjuk a hagymát, majd a cukorral karamellizáljuk.
  3. Visszarakjuk a húst, beletesszük a fahéjrudakat, a szegfűszeget meg a paradicsomkonzervet, és megsózzuk. Tegyük bele a babérlevelet, és töltsük fel a borral.
  4. Főzzük az egészet, amíg a hús félpuha nem lesz, akkor tegyük hozzá a lecsepegtetett gyöngyhagymát (ha nincs, jók hozzá pici hagymák is).
  5. Főzzük készre, majd tálaljuk párolt rizzsel.
  • Elkészítettem: 4 alkalommal
  • Receptkönyvben: 105
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 4
  • Össznézettség: 16607
  • Feltöltés dátuma: 2010. április 25.

Ajánló

Mi édes görög borral ittuk, de mindenféleképpen vörösbort ajánlok hozzá!

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Korfun jártunk, ahol ez az egyik helyi specialitás. Először idegenkedtünk tőle a fahéj miatt, de megkóstoltuk, és nem bántuk meg! Azóta itthon is elkészítettem már, érdekes alternatívája a marhapörköltnek.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így lesz olyan finom a francia hagymaleves, mint az étteremben

A legtöbben azért szeretnek étterembe járni, mert valljuk be, akadnak olyan klasszikus ételek, amelyek egyszerűen finomabbak, ha egy vendéglátóhely konyháján készítik el őket. Ha valaha is ettél már hagyományos francia hagymalevest étteremben, akkor biztosan téged is megbabonázott a forró, karamellizált hagymákkal teli és olvasztott sajttal csábító leves. Szerencsére otthon is elkészítheted ezt a fantasztikus fogást. Mai Napi Tippünkből kiderül, miként!