Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Marhahús tésztával és színes paprikával recept

hozzászólások (9)

energiamegoszlás

energiatartalom / 1 adag *

A húshoz

A páchoz

összesen: 489 kcal

energiatartalom a teljes receptre / 4 adag *

A húshoz

A páchoz

összesen: 1949 kcal

energiatartalom / 100 g *

A húshoz

A páchoz

összesen: 166 kcal

Hozzászólások (9)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

tszandi
Szandi / tszandi Mon, 2010-03-15 16:49

Szia. Imádom a kínai kaját. És ez is nagyon jól néz ki, és jól is hangzik. Csak pár kérdésem lenne. Feketebabszószról még nem hallottam. Hol tudom beszerezni? (kisvárosban élek :) ) Ha kihagyom nagy baj? A rizs ecetet helyettesíthetem sima ecettel vagy balzsamecettel?

Tóth Krisztina
Kiki / Tóth Krisztina Tue, 2010-03-16 15:38

Szia Szandi! A szószt kínai fűszeresnél, vagy nagyobb szupermarketekben tudod beszerezni. Pont most hallottam egy kínai szakácstól, hogy a rizsecet egészen jól helyettesíthető balzsamecettel. Persze nem ugyanaz az íz, de működik vele a recept. Üdv kiki

tszandi
Szandi / tszandi Mon, 2010-03-15 16:48

Szia. Imádom a kínai kaját. És ez is nagyon jól néz ki, és jól is hangzik. Csak pár kérdésem lenne. Feketebabszószról még nem hallottam. Hol tudom beszerezni? (kisvárosban élek :) ) Ha kihagyom nagy baj? A rizs ecetet helyettesíthetem sima ecettel vagy balzsamecettel?

489
marha hátszín 30 dkg
piros kaliforniai paprika 1 db
zöld kaliforniai paprika 1 db
rizstészta 25 dkg
szójaszósz 3 ek
mogyoróolaj 2 ek
vöröshagyma 1 kis fej
feketebabszósz 2 ek
szójaszósz 2 ek
kínai rizsbor 1 ek
fehér bors 0.5 kk
cukor 0.25 teáskanál