r
Nosalty Logó

Húsrudak babsalátával

cukrot taratalmaz laktózmentes glutént tartalmaz tejmentes tojásmentes
Salamon Csilla
Húsrudak babsalátával
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 16% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 21% Zsír

A húsrudakhoz

A babsalátához

Összesen 1052 kcal
  • 16% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 21% Zsír

A húsrudakhoz

A babsalátához

Összesen 4205 kcal
  • 16% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 21% Zsír

A húsrudakhoz

A babsalátához

Összesen 336 kcal
  • 16% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 21% Zsír
  • 39% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    49.5 g

Zsír

  • Összesen
    64.8 g
  • Telített zsírsav
    11 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    30 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    20 g
  • Koleszterin
    79 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1266.7 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    40 mg
  • Kálcium
    265 mg
  • Vas
    11 mg
  • Magnézium
    220 mg
  • Foszfor
    586 mg
  • Nátrium
    136 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    70.8 g
  • Cukor
    8 mg
  • Élelmi rost
    16 mg

VÍZ

  • Összesen
    119.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    6 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    20 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    23 micro
  • K vitamin:
    11 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    8 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    393 micro
  • Kolin:
    156 mg
  • Retinol - A vitamin:
    6 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    2 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    5 micro
Összesen 1052 kcal
  • 16% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 21% Zsír
  • 39% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    198 g

Zsír

  • Összesen
    259.1 g
  • Telített zsírsav
    45 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    120 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    82 g
  • Koleszterin
    315 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5067 g
  • Cink
    24 mg
  • Szelén
    160 mg
  • Kálcium
    1059 mg
  • Vas
    46 mg
  • Magnézium
    878 mg
  • Foszfor
    2344 mg
  • Nátrium
    545 mg
  • Réz
    4 mg
  • Mangán
    8 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    283.1 g
  • Cukor
    33 mg
  • Élelmi rost
    63 mg

VÍZ

  • Összesen
    479.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    26 micro
  • B6 vitamin:
    4 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    81 mg
  • C vitamin:
    8 mg
  • D vitamin:
    90 micro
  • K vitamin:
    43 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    4 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    30 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1573 micro
  • Kolin:
    623 mg
  • Retinol - A vitamin:
    25 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    6 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    18 micro
Összesen 4205 kcal
  • 16% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 21% Zsír
  • 39% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    15.9 g

Zsír

  • Összesen
    20.8 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    10 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    25 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    406 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    13 mg
  • Kálcium
    85 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    70 mg
  • Foszfor
    188 mg
  • Nátrium
    44 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    22.7 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    38.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    7 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    126 micro
  • Kolin:
    50 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1 micro
Összesen 336 kcal

Hozzávalók

A húsrudakhoz

A babsalátához

Elkészítés

A húsrudakhoz

  1. A darált húst a zúzott fokhagymával, olajjal, liszttel és a fűszerekkel összedolgozzuk.
  2. Vizes kézzel kis rudakat formálunk és forró olajban kisütjük.
  3. A salátához a babot leszűrjük, vízzel leöblítjük, lecsepegtetjük. A megpucolt és cikkekre szeletelt lilahagymával összekeverjük.
  4. Az olajat mézzel és a mustárral simára keverjük, és a babra öntjük.
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Elkészítettem: 10 alkalommal
  • Receptkönyvben: 26
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 3
  • Össznézettség: 2087
  • Feltöltés dátuma: 2013. március 14.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Húsrudak babsalátával
Salamon Csilla 1202 recept

Különleges passzosítás, de finom.

Hozzávalók

A húsrudakhoz

A babsalátához

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így lesz olyan finom a francia hagymaleves, mint az étteremben

A legtöbben azért szeretnek étterembe járni, mert valljuk be, akadnak olyan klasszikus ételek, amelyek egyszerűen finomabbak, ha egy vendéglátóhely konyháján készítik el őket. Ha valaha is ettél már hagyományos francia hagymalevest étteremben, akkor biztosan téged is megbabonázott a forró, karamellizált hagymákkal teli és olvasztott sajttal csábító leves. Szerencsére otthon is elkészítheted ezt a fantasztikus fogást. Mai Napi Tippünkből kiderül, miként!