r
Nosalty Logó

Barna sörben párolt marharagu

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
NS
Barna sörben párolt marharagu
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
170 °C
  • 13% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 3% Zsír
Összesen 376 kcal
  • 13% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 3% Zsír
Összesen 1129 kcal
  • 13% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 3% Zsír
Összesen 77 kcal
  • 13% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 79% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    45.1 g

Zsír

  • Összesen
    10.5 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    85 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    727.5 g
  • Cink
    14 mg
  • Szelén
    39 mg
  • Kálcium
    56 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    40 mg
  • Foszfor
    441 mg
  • Nátrium
    134 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    15.1 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    273.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    24 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    7 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    12 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    30 micro
  • Kolin:
    15 mg
  • Retinol - A vitamin:
    22 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    18 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    384 micro
  • Lut-zea
    2 micro
Összesen 376 kcal
  • 13% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 79% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    135.3 g

Zsír

  • Összesen
    31.5 g
  • Telített zsírsav
    13 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    13 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    256 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2182.4 g
  • Cink
    42 mg
  • Szelén
    116 mg
  • Kálcium
    167 mg
  • Vas
    15 mg
  • Magnézium
    119 mg
  • Foszfor
    1322 mg
  • Nátrium
    401 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    45.2 g
  • Cukor
    14 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    821.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    71 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    20 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    7 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    37 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    89 micro
  • Kolin:
    44 mg
  • Retinol - A vitamin:
    67 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    53 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    1151 micro
  • Lut-zea
    7 micro
Összesen 1129 kcal
  • 13% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 79% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    9.2 g

Zsír

  • Összesen
    2.2 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    17 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    149.1 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    11 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    8 mg
  • Foszfor
    90 mg
  • Nátrium
    27 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    3.1 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    56.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    5 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    6 micro
  • Kolin:
    3 mg
  • Retinol - A vitamin:
    5 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    4 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    79 micro
  • Lut-zea
    0 micro
Összesen 77 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Vágjuk kockákra a húst, sózzuk, borsozzuk, és szórjuk meg egy kis liszttel.
  2. Olvasszuk fel a vajat egy serpenyőben, és pirítsuk meg rajta a húskockákat. Szedjük át a húst egy lábosba.
  3. Pucoljuk meg és vágja apróra a hagymát, majd finoman süssük meg egy kis vajon. Kanalazzuk a hús tetejére.
  4. Keverjük össze a barna cukrot, a paradicsompürét és a marha alaplevet, majd forraljuk fel a serpenyőben. A forró elegyet öntsük a húsra úgy, hogy teljesen ellepje.
  5. Fedjük le az edényt, és tegyük be a sütő 3. polcára két órára.
  • Sütés hőfoka: 170 °C
  • Sütés ideje: 120 perc
  • Receptkönyvben: 46
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 3966
  • Feltöltés dátuma: 2013. december 02.

Ajánló

Egy igazi lélekmelegítő, hideg, téli estéken. A marhahústól és a barna sörtől intenzív, gazdag ízű lesz ez az egytálétel.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Ízletes, sörben párolt marharagu az Electrolux konyhájából.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek